“Στα Δέντρα θα αναδείξουμε την Ελληνική Αγροτική Ταυτότητα, με θεσμοθέτηση Γιορτής Ελληνικών Σπόρων”.

ροντουλης

Αποφεύγοντας τον ξύλινο πολιτικό λόγο , ο υπ. Δήμαρχος της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιος Ροντούλης, εκφώνησε μια εξαιρετική ομιλία στα Δέντρα , επικεντρωμένη σε κρίσιμα για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής θέματα.

Ο κ. Ροντούλης , στο πλαίσιο αυτό , αφού αναφέρθηκε στη λειτουργία Δικτύου αγρομετεωρολογικών σταθμών σε όλη την έκταση του Δήμου Τυρνάβου , δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί προσωπικά για την ένταξη της αχλαδοκαλλιέργειας σε πρόγραμμα απονιτροποίησης, επ’ ωφελεία του Περιβάλλοντος και των παραγωγών.

Προχώρησε , μάλιστα , και σε μια εξαγγελία που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους κατοίκους των Δέντρων. Όπως είπε, ” η Δράση Πολιτών θα θεσμοθετήσει στα Δέντρα, την δεύτερη ημέρα της εορτής του Αγίου Αντωνίου, μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία και διάδοση των ποικιλιών Ελληνικών Σπόρων και της καταγραφής των Αυτοχθόνων Αγροτικών Ζώων.

Πιστεύουμε ότι μαζί με την Γιορτή Αχλαδιού των Πλατανουλίων , η νέα Γιορτή, που εμείς θα θεσμοθετήσουμε στα Δέντρα , θα αναδείξει την Ελληνική Αγροτική Ταυτότητα , σε συνεργασία με εναλλακτικούς φορείς, όπως είναι το “Πελίτι” , και πάντα με μπροστάρη τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο , την φημισμένη Άργισσα “.

δενδρα τυρναβου

δενδρα τυρναβου

δενδρα τυρναβου

δενδρα τυρναβου

δενδρα τυρναβου

δενδρα τυρναβου

δενδρα τυρναβου

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest