Ουσιαστική, όχι εθιμοτυπική, επίσκεψη Ροντούλη στο Οινοποιείο Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Συνοδευόμενος από ένα πολυάριθμο κλιμάκιο της Δράσης Πολιτών, ο υπ.Δήμαρχος , κ. Στέλιος Ροντούλης ,
επισκέφτηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού , κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο , και από μέλη του Δ.Σ , ενώ στη συνέχεια ακολούθησε στα Γραφεία του Συνεταιρισμού μια ενημερωτικού περιεχομένου συνάντηση, στην οποία παρίσταντο και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οινοποιείου.

Κατά την συνάντηση , ο κ. Τσιτσιρίγγος προχώρησε σε μια σύντομη ενημέρωση για την ταυτότητα του Συνεταιρισμού και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών , επισημαίνοντας ότι η Διοίκηση του Οινοποιείου θα συνεργασθεί αρμονικά με την οποιαδήποτε δημοτική αρχή για το καλό των συνεταίρων και του τόπου.

Από την πλευρά του , ο κ. Ροντούλης ευχαρίστησε τον κ. Τσιτσιρίγγο για τη θερμή υποδοχή και συνεχάρη τη Διοίκηση για τα διεθνή βραβεία και για την οικονομική ευστάθεια του Συνεταιρισμού , καθότι αυτά φέρνουν χρήμα στις τσέπες των παραγωγών.

Στη συνέχεια, ο κ. Ροντούλης ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για το θέμα της αναμπέλωσης και για ζητήματα που αφορούν στο φάκελο του τσίπουρου Τυρνάβου ως ΠΓΕ. Σχετικά μάλιστα με το τσίπουρο Τυρνάβου ως ΠΓΕ , ο κ. Ροντούλης είπε ότι ” το προϊόν θα πρέπει να παρασκευάζεται με πρώτη ύλη προερχόμενη από τον Τύρναβο και μάλιστα το 50% αυτής πρέπει να είναι Μοσχάτο ” , τοποθέτηση που βρήκε απολύτως σύμφωνο τον κ. Τσιτσιρίγγο.

Μετά το πέρας της συζήτησης , ο κ. Τσιτσιρίγγος συνόδευσε τον κ. Ροντούλη στους παραγωγικούς και αποθηκευτικούς χώρους του Συνεταιρισμού, όπου ο υπ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους.

Αποχωρώντας, ο κ. Ροντούλης επαναβεβαίωσε στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού το πνεύμα συναντίληψης και συνεργασίας που πρέπει να επικρατεί μεταξύ Δήμου και Οινοποιείου, δεχόμενος από τον κ. Τσιτσιρίγγο , ως δώρο, ένα εξαιρετικό κρασί του Συνεταιρισμού , το οποίο και θα καταναλωθεί την ημέρα της νίκης της Δράσης Πολιτών, όπως ο Πρόεδρος προέτρεψε τον κ. Ροντούλη να πράξει.


ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest