Ο Π. Σαρχώσης επισκέφτηκε το σύλλογο «Αρωγή» στον Αμπελώνα (φωτο)

αμπελωνας

Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, επισκέφτηκε το σύλλογο «Αρωγή» στον Αμπελώνα συνοδευόμενος από τους κ.κ. Χαρίκλεια Σουρλαντζή, Τασούλα Νταλαμπέκα και κ. Αγησίλαο Ουλάνη.

Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου «Αρωγή» κ. Κουκούλης Γεώργιος μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Τζαφέρη Ιωάννα, κ. Αναγνώστου Χαρικλεια, τον κ. Στέλιο Καφφέ και τον κ. Γκουγκουστάμο Δημήτριο.

Στη συνάντηση αυτή δόθηκε η ευκαιρία για να γίνει μια πλήρης ενημέρωση στο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση από τον κ. Κουκούλη  για τα προβλήματα που υπάρχουν προκειμένου να υπερασπιστούν ανάγκες των κατοίκων του Αμπελώνα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

αμπελωνας

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχαρίστησε και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον κ. Κουκούλη για τις δραστηριότητες του συλλόγου και του ευχήθηκε ακόμη καλύτερο έργο.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε μια εφ όλης της ύλης ενημέρωση του Δημάρχου στον κ. Κουκούλη και τους παρευρισκόμενους αναφορικά με τα έργα που υλοποιούνται και είναι υπό εξέλιξη στη πόλη του Αμπελώνα.

αμπελωνας

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest