Κώστας Κολλάτος στον 1ο Sykourio αγώνα trail

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Ο τόπος μας είναι αυτός που μας ενδιαφέρει και για αυτόν αγωνιζόμαστε.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών και την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας διοργάνωσαν τον 1ο Sykourio αγώνα trail.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στις 16:00μ.μ. και περιλάμβανε τρεις διαδρομές: 18χλμ, – Fun Run 7χλμ – και παιδικό 1,5χλμ. Αφετηρία και τερματισμός στους Μύλους Συκουρίου.

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Η διαδρομή: Τα πρώτα 1,5χλμ κινήθηκαν σε άσφαλτο και η υπόλοιπη διαδρομή ηταν σε χωματόδρομος. Τα υψομετρικά κυμαίνονται στα 40m.

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των πολιούχων Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης και σκοπό έχει την βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του:

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλογου Συκουρίου όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών την τοπική κοινότητα Συκουρίου και την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας διοργάνωσαν τον 1ο Sykourio αγώνα trail.

ΚΟΛΛΑΤΟΣ
Οι Σύλλογοι αποτελούν τη λυδία λίθο της κοινωνικής συνοχής και για να υπάρχουν χρειάζονται υποστήριξη. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, λοιπόν, ότι μπορούμε να πορευόμαστε από κοινού , συμβάλλοντας στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου της περιοχής.

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Ο τόπος μας είναι αυτός που μας ενδιαφέρει και για αυτόν αγωνιζόμαστε.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων θα είμαστε δίπλα στον δραστήριο Σύλλογο Συκουρίου και θα στηρίζουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως είναι η σημερινή .

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

 

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12342 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*