Μεγάλες επιτυχίες για τους «Δρομείς Τυρνάβου» στην Πούρλια, Βεργίνα Ημαθίας και Κομοτηνή!

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

3ος στον αγώνα των 7 χιλιομέτρων ο Γιάννης Βασίλας στην Πούρλια , 1ες στην κατηγορία τους η Μαρία Κόνα και η Χρύσα Νάρη στη Βεργίνα Ημαθίας και 2ος στην κατηγορία του ο Αντρέας Ζουρλαδάνης στην Κομοτηνή!!

Σε Πύργους Εορδαίας, Πούρλια, Βεργίνα Ημαθίας και Κομοτηνή και Σπέτσες έτρεξαν Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Συγκεκριμένα την Σάββατο 11 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες το Spetsathlon 2019 με τη συμμετοχή του δρομέα μας Ζερδαλή Σπύρου στα 5 ΚΜ.
Επίσης το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Ολοκαυτώματος Πύργων απόστασης 13 ΚΜ. Στον αγώνα συμμετείχε ο δρομέας μας Γιαννούλας Χρυσόστομος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στους Παλαιούς Πόρους Πιερίας, στον Κάτω Όλυμπο, ο 2ος ορεινός αγώνας Pourlia Trail με αποστάσεις 25 και 7 χλμ. Στον μικρό αγώνα των 7 ΚΜ συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας, Βασίλας Γιάννης (3ος στη γενική κατηγορία), Καφφές Νεκτάριος (6ος στη γενική κατηγορία), Σιάσιος Κώστας, Γκουλέτσα Σάντυ (9η στην κατηγορία γυναικών), Χαμαϊδής Βαγγέλης, Σακκελάρης Πέτρος, Φτάκας Δημήτρης, Γκανάκη Κωνσταντίνα και Χαμαϊδή Δώρα, ενώ στον μεγάλο αγώνα των 25 χλμ τερμάτισαν οι δρομείς μας, Λυμπίκης Γιώργος (17ος στη γενική κατηγορία), Τσιαλαβός Νίκος, Μπασδέκης Στέργιος και Φούντας Χρήστος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Επίσης την Κυριακή στη Βεργίνα Ημαθίας πραγματοποιήθηκε ο 3ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ με εκκίνηση και τερματισμό την Βεργίνα Ημαθίας. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην ιστορία του Ανακτόρου των Αιγών, το εμβληματικό κτήριο του 4ου προχριστιανικού αιώνα που δημιούργησε ο βασιλιάς Φίλιππος Β΄ στο απόγειο της δύναμής του. Στον αγώνα των 8,3 ΚΜ συμμετείχαν οι δρομείς μας, Κόνα Μαρία (1η στην κατηγορία της), Νάρη Χρύσα (1η στην κατηγορία της), Καρανάσιος Δημήτρης και Γιαννούλας Χρυσόστομος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Τέλος την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στην Κομοτηνή το Γραφείο Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής Μητροπόλεως Μαρώνειας και Κομοτηνής διοργάνωσε το Μονοπάτι της Παναγίας 15 ΚΜ. Στον αγώνα συμμετείχε ο δρομέας μας Αντρέας Ζουρλαδάνης που κατέτησε τη 2η θέση στην κατηγορία του.

Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest