Βίντεο: Εγκαίνια – Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου Δράσης Πολιτών στον Αμπελώνα

ροντουλης

Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο, που δεν έπαυε να χειροκροτεί και να εκφράζει την αγάπη του , ο υπ. Δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Στέλιος Ροντούλης, έκανε μια εμπνευσμένη και πρωτότυπη ομιλία , αναδεικνύοντας τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

” Ο Δήμος Τυρνάβου δεν θα μείνει αδρανής μπροστά στο κυρίαρχο πρόβλημα της Χώρας , το δημογραφικό. Αντιθέτως , θα αποτελέσει έναν Δήμο-πιλότο που θα δώσει το παράδειγμα και το έναυσμα στους υπολοίπους ΟΤΑ , έτσι ώστε να ξεκινήσει από τους κόλπους της Τ.Α ένα πανελλαδικό Κίνημα αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας, η οποία ως σαράκι τρώει τα θεμέλια της ύπαρξης και επιβίωσης του Ελληνισμού “. θα βοηθήσουν στην πληθυσμιακή, και συνεπώς οικονομική, ανάκαμψη του Δήμου Τυρνάβου.

1) Ειδική τιμολογιακή πολιτική στο νερό και στα δημοτικά τέλη για τις πολυμελείς οικογένειες, στη βάση εισοδηματικών κριτηρίων.

2) Με τη γέννηση τρίτου παιδιού, η μητέρα θα λαμβάνει τιμητικά από τον Δήμο Τυρνάβου το ποσό των 100€.

3) Με τη γέννηση κάθε παιδιού άνω του τρίτου , η μητέρα θα λαμβάνει τιμητικά το ποσό των 200€.

4)Κάθε οικογένεια που θα συντηρεί από το 2020 πέμπτο ανήλικο παιδί θα έχει πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ένα ολόκληρο χρόνο, στη βάση εισοδηματικών κριτηρίων.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest