Δαμασιακάρα για εμάς είσαι κυπελλούχος (φωτο)

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Επέστρεψαν με την κούπα στο Δαμάσι νικητές, αυτά τα παιδιά τα έδωσαν όλα στον τελικό και επειδή έβρεχε, στα πέναλτι, μας “γλίστρησε” η κούπα η μεγάλη και χάσαμε 7-6!!! (0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση)

Ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος απέδειξε πως με τον κόσμο δίπλα του μόνο θαυμασμό αξίζει !!!

Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους παίκτες κόσμο διοίκηση και φυσικά στον προπονητή μας το Boukouvalas Dimitris τον πρωτεργάτη και αναστηλωτή της ομάδας !!! Δεν πειράζει Δημήτρη, μη σκας, είσαι ήδη στην ελιτ των προπονητών της Λάρισας και μια χαμένη κούπα με αυτό τον τρόπο μόνο παράσημα προσθέτει !!!

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Δαμασιακός για άλλη μια φορά έδειξε τον καλύτερό του εαυτό. Το Δαμάσι ενωμένο – σύσσωμο υποστήριξε και ενθάρρυνε τα παιδιά του σ’αυτόν τον δύσκολο αγώνα για την κορυφή …Μαζί και φίλοι του Δαμασιακού από τις γύρω περιοχές. Μαζί και ο Τακούλιας, ο Νίκος με τον συνονόματό ξάδερφο του, ο Παντελής, ο Βάϊος και τόσοι άλλοι δικοί μας άνθρωποι από ψηλά ….αυτοί οι άνθρωποι της ομάδας που “εφυγαν” νωρίς από κοντά μας σήμερα είναι & αυτοί υπερήφανοι για εσάς. 

Είστε νικητές στις καρδιές μας !!!

Είσαστε κυπελλούχοι για όλους εμάς !!! Και ας μην ξεχνάμε, η προσπάθεια μετράει & εσείς κάνατε κατάθεση ψυχής για αυτή τη φανέλα του ιστορικού ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ. Μπράβο σας!!!

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η κανονική διάρκεια του αγώνα και παράταση έληξαν δίχως γκολ (0-0). Στα πέναλτι η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα πήρε το τρόπαιο με σκορ 7-6!

Τα πέναλτι :
Λαγός 1-0 (ΠΟΕ)
Τσιάλτας 1-1 (Δαμασιακός)
Σουγλής 2-1 (ΠΟΕ)
Λούτσος 2-1 (Δαμασιακός) Απέκρουσε ο Γούπος.
Συνάπαλος 3-1 (ΠΟΕ)
Μιγδάνης 3-2 (Δαμασιακός)
Πετάνι 4-2 (ΠΟΕ)
Μουσιάρης 4-3 (Δαμασιακός)
Παναγιώτου 4-3 (ΠΟΕ) Απέκρουσε ο Μιγδάνης.
Ιωαννίδης 4-4 (Δαμασιακός)
Νταμπώσης 5-4 (ΠΟΕ)
Ντόκος 5-5 (Δαμασιακός)
Λαγιοκάπας 5-5 (ΠΟΕ) Η μπάλα έφυγε άουτ.
Φούντας 5-5 (Δαμασιακός) Η μπάλα έφυγε άουτ.
Ματούλας 6-5 (ΠΟΕ)
Αμπατζίδης 6-6 (Δαμασιακός)
Γκαραγκούνης 7-6 (ΠΟΕ)
Λέτσιος 7-6 (Δαμασιακός) Απέκρουσε ο Γούπος.

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Οι συνθέσεις του 48ου τελικού κυπέλλου :

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος(MVP), Μπούσιας (80’ Λαγιοκάπας), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Καλύβας, Μάντζαρης (100’ Παναγιώτου), Μπαρλαγιάννης (65’ λ.τ. Πετάνι), Ματούλας, Γκαραγκούνης.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Ιωαννίδης, Ντόκος, Γεωργαντζιάς (109’ Λέτσιος), Μπακαΐμης, Δούκας, Νάτσης (46’ λ.τ. Τσιάλτας), Μουσιάρης, Λούτσος, Λόλας (85’ Αμπατζίδης), Φούντας.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τους κ. Στάικο και Πατέτσο, επιπρόσθετους διαιτητές τους κ. Ι. Ντελέζο και Αντωνίου και 4ο διαιτητή τον κ. Καρακώστα.

Όλοι μαζί να κάνουμε πιο δυνατή την ομάδα τα επόμενα 2 χρόνια έτσι ώστε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια #ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ με νέες μεγαλύτερες επιτυχίες! !!

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest