Τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου επισκέφτηκε ο Π. Σαρχώσης (φωτο)

σαρχωσης

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης συνοδευόμενος από μέλη-υποψηφίους της συνΠολιτείας, επισκέφτηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Τσιτσιρίγγο Χρήστο και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ευαγγελόπουλο Απόστολο, κ. Καλμπούρη Απόστολο, το Διευθυντή του Συνεταιρισμού κ. Σίκαλο Ευάγγελο και την αν. Διευθύντρια  κ. Παναγιώτου Αναστασία.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με αναφορά στο ρόλο του συνεταιρισμού στην υποστήριξη της αμπελοκαλλιέργειας του Δήμου. Επισημάνθηκε η άψογη και θετική συνεργασία Δήμου και Συνεταιρισμού καθώς και η καταλυτική παρουσία του τέως Διευθυντή του Συνεταιρισμού κ Παπρά  ώστε το Οινοποιείο να φτάσει στο σημερινό επίπεδο.

Μετά ο Δήμαρχος Τυρνάβου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο, τα μέλη το Δ.Σ. και τα μέλη της συνΠολιτείας επισκέφτηκαν τους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης και ήρθαν σε επαφή με τους εργαζόμενους  αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από την οργάνωση και λειτουργεία του Οινοποιείου.

σαρχωσης

σαρχωσης

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest