Στο συνδυασμό του Ν. Γάτσα ο Γιάννης Δραγατσίκης

χαμόγελο-παιδιού

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Νέοι άνθρωποι – οικογενειάρχες με μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους και το μέλλον του και κυρίως με αλληλεγγύοι στο συνάνθρωπο, άνθρωποι της βιοπάλης – αγωνιστές μόνο καλό μπορούν να κάνουν με την εμπλοκή τους στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άνθρωποι σαν το Γιάννη Δραγατσίκη απέδειξαν πολλές φορές πώς δεν είναι μόνο λόγια, αλλά κυρίως πράξεις. Όσοι ασκείτε τα εκλογικά σας δικαιώματα στην επαρχία Ελασσόνα, δείτε στο κείμενο που ακολουθεί ένα σύντομο και πολύ χρήσιμο λόγο γιατί πρέπει να τον στηρίξετε.

Αγαπητοί Συμπολίτες του Δήμου Ελασσόνας,
Μετά από πολύμηνη σκέψη, σεβόμενος καταρχήν την γνώμη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, αλλά κυρίως, μέσα από τη διαρκή επαφή και συζήτηση με δεκάδες από σας, αποφάσισα να διαθέσω τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου και να συμμετέχω ως υποψήφιος της παράταξης «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-Πύλη Ανάπτυξης», στην Δ.Ε. Ποταμιάς, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου και αγαπητού φίλου, Νίκου Γάτσα.

Κοινή διαπίστωση όλων όσοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια, είναι πως ένας συνδυασμός νίκης και προοπτικής, είναι αυτός που αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από όλο το κοινωνικό φάσμα, όλες τις πολιτικές δυνάμεις, όλες τις επαγγελματικές ομάδες, από ανθρώπους του πολιτισμού, του αθλητισμού, του καθημερινού αγώνα και της βιοπάλης. Ένας τέτοιος συνδυασμός, αχρωμάτιστος, ανεξάρτητος, αλληλέγγυος, πολυσυλλεκτικός, με εμπειρία, όρεξη, διάθεση και στοχευμένο πρόγραμμα, δίπλα στον δημότη, είναι ο συνδυασμός “Ολύμπου Πολιτεία Πύλη Ανάπτυξης”.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή η παράταξη, για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά, έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σέβονται ο ένας τον άλλον και αλληλεπιδρούν διαρκώς μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και συνδημιουργώντας κοινές θέσεις, καθώς ο συνεκτικός κρίκος που μας ενώνει είναι οι κοινές ιδέες μας, οι αρχές μας, η αγάπη μας για τον τόπο μας και η αγωνία μας για την επόμενη ημέρα στον δήμο Ελασσόνας. Κυρίαρχο στοιχείο της δικής μας άποψης για την διακυβέρνηση του τόπου μας, είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και όχι ο εγωκεντρισμός, η αλαζονεία, η λογική του «αποφασίζω και διατάσσω», όπως ακριβώς είναι η καθημερινή πρακτική κάποιων σημερινών δημάρχων.

60190667 1282088355289503 9105822243706896384 n - Στο συνδυασμό του Ν. Γάτσα ο Γιάννης Δραγατσίκης

Η καθαρή και αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο άποψή μου είναι πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο κατεξοχήν χώρος στον οποίο οι στενές κομματικές πρακτικές έχουν παταγωδώς αποτύχει, οι «κομματικές ταυτότητες» παίζουν ασήμαντο ρόλο, καθώς πρωταγωνιστεί η σύνθεση, η ενότητα, το κοινό καλό, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.
Τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις, καθένας από εμάς, μετά από προβληματισμό και ώριμη σκέψη, θα εκφράσει στις βουλευτικές εκλογές.
Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης όλων των ικανών στελεχών της Ελασσονίτικης κοινωνίας, όλων όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο και μέσα από το νέο αυτοδιοικητικό πλαίσιο του «Κλεισθένη » να αναδειχθεί ένας ισχυρός αυτοδιοικητικός φορέας διοίκησης στον Δήμο Ελασσόνας.

Αυτό που πραγματικά θέλω και θα επιδιώξω με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, είναι η προσπάθεια να ενεργοποιήσω κατά το δυνατό περισσότερους πολίτες, από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο και να τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν και να εκφράσουν την αγάπη τους για τον τόπο που ζουν, μέσα από διάφορες δράσεις.
Δεσμεύομαι για την λύση των προβλημάτων των συμπολιτών, οι οποίοι πρέπει να έχουν απόλυτη προτεραιότητα και να τίθενται «πάνω» από την καρέκλα του δημάρχου, του αντιδημάρχου και κάθε αιρετού.
Είμαι εδώ και αγωνίζομαι, δίπλα στον επόμενο δήμαρχο Ελασσόνας, δίπλα στο Νίκο Γάτσα, για να κάνουμε την πραγματική υπέρβαση στοχεύοντας υψηλούς αλλά εφικτούς στόχους, διεκδικώντας όλα αυτά που έχουν ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια, όπως ευρωπαϊκά προγράμματα κοινωνικής συνοχής, αξιοποίησης της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, προγράμματα αξιοποίησης του παγκοσμίου φήμης μνημείου του Ολύμπου, βελτίωσης βοσκοτόπων και οδικών δικτύων, προγράμματα βελτίωσης των δασών μας και με ένα πρόγραμμα διαχείρισης του δήμου, υπέρ των πολλών και των πολιτών – και όχι των λίγων και των κολλητών.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας επιστρέφουν ξανά στους πολίτες, γίνονται καθημερινοί συμπαραστάτες στις δυσκολίες τους και στήριγμα στα προβλήματά τους, με το εξαιρετικό προσωπικό του δήμου μας να επιστρέφει στην εργασιακή κανονικότητα, με όρους αξιοπρέπειας και σεβασμού.
Είμαι εδώ, μαζί με όλους τους υποψηφίους στην υπηρεσία των δημοτών μας
Είμαστε όλοι εδώ μαζί με τους δημότες του δήμου Ελασσόνας, για όλα αυτά που μας ενώνουν και είναι πολλά και σπουδαία
Είμαστε εδώ, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα.

60268689 1282088311956174 8946881167827664896 n - Στο συνδυασμό του Ν. Γάτσα ο Γιάννης Δραγατσίκης

Με τιμή
Δραγατσίκης Γιάννης
Αγελαδοτρόφος Γαλακτοπαραγωγής
Τεχνολόγος ζωικής παραγωγής Ειδικός δασικής προστασίας
Πρώην αντιπρόεδρος ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ
Πρώην αντιπρόεδρος Πανελληνίου συνδέσμου αγελαδοτρόφων
Πρώην αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και άρδευσης Δήμου Ελασσόνας.

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Αστέριος Στέλιος Σεΐζης
Περί Αστέριος Στέλιος Σεΐζης 111 Άρθρα
Η ενημέρωση στα καλύτερά της !!! Reporter - Journalist @ ΑΝΤ1 TV & Radio & STAR Channel & Web - Public Relations - D.J - Farmer & photographer - Blogger - YouTuber. Μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*