ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

Στο Κυψελοχώρι η Μαρία Μπίλλη (φωτο)


Δελτίο Τύπου

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Παρούσα ήταν η ‘’Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία’’ με την επικεφαλής του Συνδυασμού Μαρία Μπίλλη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Συναγωνιστές Σπυρίδωνα Ανδριώτη και Σμαράγδα Ρεντούμη στην διαμαρτυρία των κατοίκων του Κυψελοχωρίου Λάρισας στην απόφαση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης Σύριζα για την δημιουργία και λειτουργία ενός ακόμη hot spot στο νομό ,σε έναν οικισμό μόλις 100 κατοίκων.

Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με τους κατοίκους να μην αποδέχονται την απόφαση του Υπουργείου Mεταναστευτικής πολιτικής για τη στέγαση 1000 λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο Αστερίου Ζώγα σε ένα ακόμη φιλήσυχο χωριό της ελληνικής υπαίθρου που βρίσκεται ωστόσο σε κομβικό σημείο δίπλα σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού και πολύ κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

Οι κάτοικοι αναθάρρησαν με την παρουσία των Συναγωνιστών δηλώνοντας στις αρχές που παρευρίσκονταν ότι δεν ανέχονται άλλο τον εμπαιγμό και από τα δύο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα στις κάλπες δυναμώνοντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο -Χρυσή Αυγή.

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

Η Συναγωνίστρια Μαρία Μπίλλη επισήμανε στους κατοίκους τα πολυσύνθετα προβλήματα που απορρέουν από μια τέτοια απόφαση όπως εγκληματικότητα και παραβατική συμπεριφορά τονίζοντας ωστόσο τον μεγαλύτερο κίνδυνο της σταδιακής εθνολογικής αλλοίωσης των Ελλήνων με την νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών επί Ελληνικού εδάφους και την παρουσία συμβουλίων μεταναστών σε κάθε Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβουλίου της χώρας σύμφωνα με τον νέο νόμο Κλεισθένη.

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

Οι κάτοικοι και οι Συναγωνιστές προχώρησαν στον συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού με την πεποίθηση ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης της Ελληνικής Αυγής αποτελεί μονόδρομο για τη Σωτηρία της Χώρας.

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest