ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

σαρχωησ

Όχι άλλα σχέδια σε χαρτοπετσέτα…


Ανακοίνωση – απάντηση του συνδυασμού «Συν Πολιτεία» του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου για τον Δήμο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές γίνεται πιο φανερή η αδυναμία και η  αμηχανία να εκφραστούν, τουλάχιστον σε επίπεδο απόψεων, οι σκέψεις  όσων διεκδικούν ρόλο στο Δήμο.

Δεν περιμένουμε να κατατεθούν επεξεργασμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις.  Αυτό δεν έγινε τα πέντε προηγούμενα χρόνια και δεν θα γίνει και τώρα.

Όμως δεν περιμέναμε από ένα υποψήφιο Δήμαρχο να δημοσιεύει με περισσή αφέλεια ‘’πρόταση για την περιμετρική’’ 15 ημέρες πριν τις εκλογές, χωρίς τη βάσανο της γνώσης, γιατί σήμερα τα πάντα/ όλα σχετίζονται με τον σχεδιασμό, τη επάρκεια των  προτάσεων και την δυνατότητα υλοποίησής των.

Οι ευκαιριακές και  ψευδώνυμες διακηρύξεις  φανερώνουν έλλειμμα πολιτικής αξιοπιστίας.

Η πόλη του Τυρνάβου  πρέπει γρήγορα και αποτελεσματικά να απαλλαχθεί από το μεγάλο πρόβλημα που  δεσμεύει την αστική του ανάπλαση και υποβαθμίζει την καθημερινότητα των πολιτών.

Η δημοτική αρχή άνοιξε το δρόμο για τη λύση του προβλήματος και  ολοκλήρωσε τη μελέτη της περιμετρικής και μέρος της υλοποιείται πλέον με την κατασκευή του  κόμβου.

Η πρόταση αυτή κατατέθηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο το 1994. Πέρασαν 25 χρόνια από τότε, μέχρι να γίνει υλοποιήσιμη. Ένα έργο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, δεν μπορεί να περιμένει άλλα 25 χρόνια.

Κλείνοντας, επί της ουσίας η πρόταση του κ. Κόκουρα δεν αντέχει σε κριτική και ρε παιδιά δεν γίνεται να σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου σε χαρτοπετσέτα.  

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest