Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη – “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

θεσσαλια

ΜΠΙΛΛΗ -ΤΣΙΤΣΕ ΜΑΡΙΑ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
ΓΚΟΝΤΙΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΪΟΥ
ΚΑΛΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΛΤΣΑ-ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ συζ. ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΤΟΥΡΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΡΑΚΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΡΑΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΙΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΜΠΡΑΖΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΡΛΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΡΕΝΤΟΥΜΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ συζ .ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΙΑΝΤΕΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΦΙΤΣΟΓΛΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΑΣΙΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
ΑΠΕΡΓΗ ΜΑΡΙΑ -ΑΡΕΤΗ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΑΡΕΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΣΑΒΒΑ
ΚΟΥΤΣΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΣΤΡΟΠΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΟΥΚΑ
ΜΠΕΝΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ-ΕΙΡΗΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΠΙΣΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΡΑΣΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΣΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ
ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΕΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΛΙΟΠΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΩΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ του ΑΓΑΘΟΚΛΗ
ΜΙΣΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΓΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΤΡΥΦΩΝΟΣ
ΣΙΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Μαζική συμμετοχή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Θεσσαλία και την Ευρωβουλή στα Φάρσαλα
Σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού, σε μια κατάμεστη αίθουσα στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου στα ιστορικά Φάρσαλα του νομού Λάρισας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Ευρωβουλή και του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών Ιωάννη Λαγού, βουλευτή Β΄ Πειραιώς και Αθανασίου Κωνσταντίνου καθώς και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίας Μπίλλη.

Φίλοι και οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία μέσα σε μια ατμόσφαιρα που έσφυζε από εθνικιστικό παλμό να ακούσουν την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών καταγράφοντας έτσι και την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία.

farsal ekd 6 5 (3) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Ο συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανοίγοντας την εκδήλωση έκανε εκτενή αναφορά στη διττή σημασία των εκλογών της 26ης Μαΐου και στην επερχόμενη Νίκη του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές στις οποίες η Χρυσή Αυγή αναμένεται να σημειώσει σημαντικότατη αύξηση των ποσοστών της σε όλη την επικράτεια.

Ο Π. Ηλιόπουλος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή γίνεται ολοένα και πιο δυνατή σε πείσμα όσων την πολεμούν δηλαδή τα κόμματα του αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου που διώκουν την Χρυσή Αυγή και επιδιώκουν την πολιτική της εξόντωση αγνοώντας ότι αυτό την κάνει πιο δυνατή και πιο αποφασιστική στην μάχη της εναντίον όλων μέχρι να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

farsal ekd 6 5 (6) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Στη συνέχεια , οι εκ Θεσσαλίας παρευρισκόμενοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Γιώργος Ρούστας και Γρηγόρης Χιώτης καθώς και η εκ Διστόμου υποψήφια για την Ευρωβουλή Μαρία Τσάμη-Σιδέρη απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι η νίκη της Χρυσής Αυγής αποτελεί μονόδρομο στην πορεία προς μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα.

farsal ekd 6 5 (8) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

farsal ekd 6 5 (7) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

farsal ekd 6 5 (9) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Παίρνοντας τον λόγο η υποψήφια Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία Μαρία Μπίλλη αναφέρθηκε στην σημειολογία των εκλογών της 26ης Μαΐου κατά τις οποίες ο Ελληνικός Λαός καλείται να αποτυπώσει την κρίση του για το μέλλον της χώρας έπειτα από τέσσερα και πλέον χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενη στα δεινά του Ελληνισμού στα χρόνια αυτά όπως ανεργία, αυτοκτονίες, διασπορά των νέων επιστημόνων, υπογεννητικότητα και επιχειρούμενη αλλοίωση της εθνικής σύστασης της φυλής από τις ορδές των λαθρομεταναστών που συρρέουν στη χώρα, διαφθορά, ερήμωση της υπαίθρου και εξόντωση των αγροτών μαζί με την Εθνική τραγωδία της εκποιήσεως του ιερού ονόματος της Μακεδονίας στο Σκοπιανό μόρφωμα ,την απώλεια εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και την απειλή στη Θράκη.

Η Μαρία Μπίλλη τόνισε την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των Ελλήνων με τη Χρυσή Αυγή ως την μόνη πολιτική δύναμη που προκαλεί φόβο και τρόμο στο σαθρό πολιτικό σύστημα και τον Αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο ως τον μοναδικό πολιτικό αρχηγό που μπορεί να εγγυηθεί την σωτηρία της πατρίδος .

farsal ekd 6 5 (12) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Στη συνέχεια από του βήματος ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε με τεκμηριωμένο και στιβαρό λόγο στην επιτακτική ανάγκη ενδυνάμωσης της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην Ευρώπη τονίζοντας ότι πίσω από την αλληγορία του Ελληνικού μύθου της αρπαγής της νύμφης Ευρώπης από το Δία κρύβεται η ιστορικότητα και η συνέχεια του Ελληνικού πολιτισμού του φωτός από αρχαιοτάτων χρόνων, η μεταλαμπάδευσή του στη Δύση μέσω ενός κοινού ελληνορωμαϊκού πολιτισμού κάνοντας λόγο για τα πρωτεία που όφειλε να έχει η Ελλάς σε μια Ευρώπη “που έχει Ελληνική ρίζα και Ελληνορωμαϊκή συγκρότηση”.

farsal ekd 6 5 (2) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου έκανε λόγο για την δειλία του ελληνόφωνου κράτους στην άσκηση πολιτικής η οποία θα προάσπιζε τα Εθνικά συμφέροντα στο Αιγαίο ,στη Θράκη και στο ζήτημα της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών τονίζοντας ότι διαφαίνονται οι προθέσεις του διεθνούς συστήματος των επικυρίαρχων έναντι της Ελλάδος που σε αυτήν την χρονική συγκυρία είχε κυβερνήσεις εθνοκτόνες και επικίνδυνες για τα εθνικά συμφέροντα.

Γι’ αυτό το λόγο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διώκεται και όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί εντός και εκτός συνόρων, με συντονισμένες προσπάθειες αναλώνονται στην φίμωση και εξόντωσή της. Τίποτα δεν μπορεί όμως να σταθεί εμπόδιο στη Χρυσή Αυγή που μάχεται και θα μάχεται για μια Ισχυρή, Ελεύθερη Ελλάδα σε μια Ευρώπη των Εθνών.

farsal ekd 6 5 (11) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός αρχίζοντας το λόγο του μέσα σε ένα ένθερμο ακροατήριο έκανε εκτενή και εμπεριστατωμένη αναφορά στις προκλήσεις που δέχεται η Ελλάς μέσα στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι ενώ αναλύοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία και τις ημέρες δυστυχίας που βιώνουν οι σύγχρονοι Έλληνες και Ελληνίδες τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα κρυφό σχολειό όπου διδάσκονται έννοιες όπως Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

farsal ekd 6 5 (5) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Η Χρυσή Αυγή κατασυκοφαντείται, φυλακίζεται και διώκεται γιατί προκαλεί τριγμούς στο υπάρχον αμαρτωλό πολιτικό σύστημα που φοβάται και τρέμει την τρομακτική άνοδό της και την απήχησή της στην Ελληνική κοινωνία. «Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν είναι ποτέ προσωπικός είναι ένας αγώνας με την καθοδήγηση του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου και ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών γίνεται για Τιμή και Αξίες, γίνεται για την Αρετή» τόνισε ο Ιωάννης Λαγός συνεπαίρνοντας το ακροατήριο.

farsal ekd 6 5 (4) - Το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μπίλλη - “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Το να μιλούμε για Ελλάδα, Πατρίδα και Θρησκεία διωκόμεθα. Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται δίπλα στην Ορθοδοξία που διώκεται και θα κρατάει την φλόγα του Ελληνισμού αναμμένη. Οφείλουμε στις νέες γενιές να παραδώσουμε μια Πατρίδα Ισχυρή, μια Ελλάδα Ελεύθερη. Η  Εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13767 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*