Γ. Μανώλης: Έναρξη προεκλογικού αγώνα από την Καλλιπεύκη

Από το υψηλότερο χωριό του δήμου Τεμπών την όμορφη Καλλιπεύκη, ξεκίνησε συμβολικά την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, με τους συνεργάτες του και υποψηφίους του συνδυασμού του. Ο κ. Μανώλης αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τους κατοίκους και επισκέπτες της Καλλιπεύκης, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη.

Στη συνέχεια σε γνωστό καφενείο του χωριού, ο κ. Μανώλης ανακοίνωσε κάποιες σημαντικές πτυχές του προγράμματος του για την Καλλιπεύκη, όπως την ένταξη του δρόμου Καλλιπεύκης – Κρανιάς, την αγροτική οδοποιία, τον εξηλεκτρισμό και την επέκταση του δικτύου άρδευσης, την ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης, την εσωτερική οδοποιία, την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό, την λειτουργία της υδρευτικής δεξαμενής και τον επανακαθορισμό των τελών ύδρευσης.

Τέλος ζήτησε από τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια του να φέρει έναν άλλο αναπτυξιακό αέρα για την περιοχή και τον δήμο και να δώσουν την ευκαιρία στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» να πραγματοποιήσει το πρόγραμμά του.

ΤΕΜΠΩΝ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΤΕΜΠΩΝ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΤΕΜΠΩΝ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com