Παραιτήθηκε υποψήφιος σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο Τσιλιμίγκα

Παραιτήθηκε υποψήφιος σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο Τσιλιμίγκα

Τριγμοί με το ξεκίνημα για το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα. Το βράδυ της Τρίτης υπέβαλε την παραίτησή του από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Τρικαλινός Αχιλλέας Μισυρλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr η παραίτηση Μισυρλή σχετίζεται με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνυποψηφίου του Γιώργου Καπέλου με τον οποίο δεν ήθελε να συνυπάρχει.

Προσπάθειες για την αποτροπή της αποχώρησης Μισυρλή έγιναν το βράδυ της Τρίτης κατά τη συνεδρίαση του συνδυασμού σε ξενοδοχείο της Λάρισας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

9DA6F51C 07E2 46D0 907B 6B5015890E8C 768x1147 e1556780822757 - Παραιτήθηκε υποψήφιος σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο Τσιλιμίγκα

Η ανακοίνωση της παραίτησης αναφέρει τα εξής

«Υποβάλω την παραίτησή μου από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Η Θεσσαλία στην καρδία μας του Ν. Τσιλιμίγκα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό Ν. Τσιλιμίγκα για την επιλογή του στο πρόσωπό μου, αλλά οι αξίες μου, οι αρχές μου και τα πιστεύω μου με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το ψηφοδέλτιο. Δυστυχώς η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με θέτει να συνυπάρχω με ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών αξιών που επηρεάζονται από πολιτικές αντιλήψεις και νοοτροπίες παλαιοτέρων ετών. 

Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις στην επιλογή υποψηφίων με αποτέλεσμα «καπελώματα» άλλων που προαναγγέλθηκαν πριν την επίσημη ανακοίνωση όλου του ψηφοδελτίου και χωρίς τη γνώση και συναίνεση των υποψηφίων.

Πορεύομαι πάντα με επιλογές ευθύνης, προσφοράς στους συμπολίτες μου, συνέπεια απέναντι στις αρχές μου και εντιμότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκλογικές μου μάχες και να τους δηλώσω ότι παραιτούμαι αλλά δεν αποσύρομαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Μετά τιμής

Αχιλλέας Μισυρλής

Δημοτικός Σύμβούλος Τρικκαίων

Πρ. Αντιδήμαρχος Τρικκαίων»

Πηγή:  trikalaenimerosi.gr

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Παραιτήθηκε υποψήφιος σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο Τσιλιμίγκα
Θεσσαλία