Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και ο Δαμασιώτης Κυρατζής Γιώργος.

Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και ο Δαμασιώτης Κυρατζής Γιώργος.

Η Δράση Πολιτών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την ένταξη του Δαμασιώτη Κυρατζή Γιώργου στον εκλογικό Συνδυασμό της Παράταξης.

Ο επικεφαλής της Παράταξης, κ. Στέλιος Ροντούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: ” Ως άνθρωπος του καθήκοντος και της δράσης, ήταν αναμενόμενο ο κ. Γιώργος Κυρατζής να επιλέξει τη Δράση Πολιτών.Ο άνθρωπος αυτός έχει πραγματικό πάθος με το Χωριό του , το Δαμάσι , και αγκαλιάζει με αγάπη και σεβασμό όλους τους συμπατριώτες του.Βοήθησε πάρα πολύ στη σύνταξη του Προγράμματος για το Δαμάσι και τον ευχαριστούμε γι αυτό.Πστεύω ότι θα τιμηθεί στην κάλπη από τους συγχωριανούς του, καθώς όλοι του αναγνωρίζουν αγαθές προθέσεις και μαχητικότητα για την υλοποίησητων έργων που αφορούν στον τόπο του.Καλωσήρθες Γιώργο στη Δράση Πολιτών “.

Σύντομη δήλωση έγινε και από τον κ. Κυρατζή: ” Συστρατεύομαι στο πλευρό του κ. Ροντούλη, γιατί το επάγγελμά μου με δίδαξε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να γίνεται η δουλειά , το έργο , χωρίς άσκοπες κομματικές διαιρέσεις ή παρωπίδες.Αυτό δηλαδή που με τράβηξε στο πλευρό του κ. Ροντούλη , είναι το αδέσμευτο του Συνδυασμού και η ανεξαρτησία χαρακτήρος που τον διακρίνει. Ο άνθρωπος αυτός έχει σχεδιάσει να υλοποιήσει ένα εξαιρετικό έργο για το Δαμάσι, χωρίς να τον ενδιαφέρουν χρώματα και κόμματα.Γι αυτό και μόνο αξίζει να τιμηθεί στην κάλπη , έτσι ώστε στη συνέχεια να κριθεί από την πραγμάτωση ή μη των έργων και των δράσεων που έχει εξαγγείλει. Τον στηρίζω λοιπόν με όλες μου τις δυνάμεις και καλώ τους συγχωριανούς μου να του δώσουν την δυνατότητα να κάνει τις ιδέες του πράξη για το καλό του όμορφου Χωριού μας”.

20190403 202829 - Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και ο Δαμασιώτης Κυρατζής Γιώργος.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και ο Δαμασιώτης Κυρατζής Γιώργος.
Δαμάσι Τύρναβος