Η Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της κα Ευαγγελίας Όντου-Οικονόμου. Η κα  Ευαγγελία Όντου-Οικονόμου είναι ιδιωτική υπάλληλος και θα μετάσχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε ότι  με χαρά υποδέχομαι την κα Ευαγγελία Όντου-Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και πιστεύω ότι η συμβολή της στον Αμπελώνα και στον Βρυότοπο όπου και κατοικεί θα είναι σημαντική.

GIF 300x250 - Με τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου η Ευαγγελία Όντου-Οικονόμου

Η κα Ευαγγελία Όντου-Οικονόμου σε σύντομη δήλωσή της ανέφερε ότι αποφάσισα να μετάσχω στα αυτοδιοικητικά του δήμου μας με βασικό μέλημά μου να βοηθήσω τον Αμπελώνα και τον Βρυότοπο το μέρος όπου μεγάλωσα και κατοικώ. Πιστεύω ότι η Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου την επόμενη των εκλογών με τον Γιάννη Κόκουρα στο τιμόνι του Δήμου μας θα φέρει μια ‘’Νέα Μέρα και μια Νέα Αρχή’’ τόσο στον Αμπελώνα όσο και στον Βρυότοπο.

ΒΡΥΟΤΟΠΟΣ

PLATANOS1 e1572621109197 - Με τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου η Ευαγγελία Όντου-Οικονόμου
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts