Επίσκεψη Γ. Μανώλη στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές του Δ. Τεμπών

ΤΕΜΠΩΝ ΧΑΛΑΖΙ

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του δήμου Τεμπών από τη χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση πραγματοποίησε το πρωί του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης με τους συνεργάτες του, για να δουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής και να συμπαρασταθούν τους πληγέντες αγρότες.

Ο κ. Μανώλης σημειώνει ότι: «Η ζημιά στις δενδρώδεις καλλιέργειες, αμυγδάλου, ροδάκινου, βερίκοκου, ελιάς αλλά και σε αμπέλια, σιτηρά, τριφύλλια κλπ είναι ολοκληρωτική.

Έχουμε 100% ζημιά στην παραγωγή, αλλά υπάρχει κίνδυνος ζημιάς και στο φυτικό κεφάλαιο» και ο κ. Μανώλης συνεχίζει,

«Σήμερα Αναστάσιμη ημέρα για όλους μας, όμως για τους αγρότες του δήμου μας και όχι μόνο αρχίζει ο Γολγοθάς της επιβίωσης και των αποζημιώσεων. Καλούμε τον ΕΛΓΑ να επισκεφθεί άμεσα τις πληγείσες περιοχές και αυτή τη φορά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να ξεκινήσει σύντομα την καταγραφή των ζημιών και να καταβάλλει έγκαιρα τις αποζημιώσεις.

Επίσης, θεωρούμε επιβεβλημένο το πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ, των δόσεων των δανείων και κάθε μορφής φορολογικών και οικονομικών επιβαρύνσεων προκειμένου, λόγω της προφανούς έλλειψης εισοδήματος μετά τις καταστροφές, οι αγρότες να κατορθώσουν να σταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τα αυξημένα καλλιεργητικά έξοδα».

ΤΕΜΠΩΝ ΧΑΛΑΖΙ

ΤΕΜΠΩΝ ΧΑΛΑΖΙ

ΤΕΜΠΩΝ ΧΑΛΑΖΙ

ΤΕΜΠΩΝ ΧΑΛΑΖΙ

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12351 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*