ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

αμπελωνας

Μαζί με τον Στ. Ροντούλη στις εκλογές και ο Αμπελωνίτης Δ. Καρατάσιος.


Η ομάδα του Στέλιου Ροντούλη στον Αμπελώνα ενισχύεται διαρκώς με ηχηρά ονόματα που φέρνουν αέρα νίκης.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Έτσι , προσφάτως εντάχθηκε στη Δράση Πολιτών και ο γνωστός Αμπελωνίτης Καρατάσιος Δημήτρης , αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από το κ. Στέλιο Ροντούλη.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Ροντούλης δήλωσε: ” Ένας ανοιχτόκαρδος άνθρωπος , ένας άνθρωπος της παρέας, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο Δημήτρης δεν έχει καμμία προσωπική ιδιοτέλεια και το μόνο που επιδιώκει είναι το καλό του τόπου του.Ταιριάζει απόλυτα με τη Δράση Πολιτών, καθώς και ο ίδιος δεν έχει καμμία εξάρτηση, αλλά σκέπτεται και αποφασίζει ελεύθερα με βασικό γνώμονα το συμφέρον της πόλεώς του και τη συνείδησή του. Τον τιμούμε και τον υποδεχόμαστε με χαρά στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια”.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Καρατάσιο: ” Κατέρχομαι στο πλευρό του κ. Στέλιου Ροντούλη στις εκλογές του Μαΐου, γιατί τον θεωρώ άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή και αποφασισμένο να εργαστεί για τον Αμπελώνα. Μόνο ο άνθρωπος αυτός μπορεί να ανατρέψει κατεστημένα και να φέρει την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο μας.Ας τον βοηθήσουμε όλοι , για να κάνει το σχέδιό του πράξη.Τα χρόνια , εξάλλου, είναι δύσκολα και όλοι μας χρειαζόμαστε μαχητές και εργάτες σαν τον Ροντούλη “.

αμπελωνας

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest