ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μεγάλες επιτυχίες για τους «Δρομείς Τυρνάβου» (φωτο)


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20 ΚΑΙ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

1ος στην ηλικιακή του κατηγορία ο Νεκτάριος Καφφές, 2η στην ηλικιακή της κατηγορία η Σάντυ Γκουλέτσα, 3ος στην ηλικιακή του κατηγορία ο Σπύρος Ζερδαλής στους αγώνες της Αγιάς και 3ος στη γενική κατηγορία ο Ανδρέας Ζουρλαδάνης στον αγώνα του Σταυρού Θεσσαλονίκης !!

Σε Βόλο, Σταυρό Θεσσαλονίκης και Αγιά έτρεξαν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019 οι «Δρομείς Τυρνάβου».

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη του Βόλου ο 5ος Ημιμαραθώνιος Βόλου και ο 26ος Δρόμος Υγείας απόστασης 5 χιλιομέτρων.
Στον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων τερμάτισε με επιτυχία ο δρομέας μας Κακαδιάρης Λέανδρος, ενώ στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας: Καφφές Νεκτάριος, Ζουμπουλίδης Άγγελος, Τριανταφύλλου Αντώνης και Αγγελάκης Αντώνης.

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Ο Φ.Ο.Σ. Σταυρού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το 5ο Sougliani Trail. Στον μικρό αγώνα των 12 χιλιομέτρων συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία ο δρομέας μας Ζουρλαδάνης Ανδρέας κατακτώντας την 3η θέση της γενικής κατηγορίας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Επίσης στην Αγιά πραγματοποιήθηκε ο 3ος Aγώνας Oρεινού Tρεξίματος Kissavos Marathon Race με αποστάσεις 10, 20 και 40 χιλιόμετρα και ο 3ος παιδικός αγώνας 1500 μέτρων.

Για μια ακόμη φορά οι «Δρομείς Τυρνάβου» είχαν δυναμική παρουσία με 24 συμμετοχές.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στον μικρό αγώνα των 10 ΚΜ συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία οι δρομείς μας Καφφές Νεκτάριος (1ος στην ηλικιακή κατηγορία), Σπύρος Ζερδαλής (3ος στην ηλικιακή κατηγορία), Χατζηγιάννης Ηλίας, Καρανάσιος Παναγιώτης, Γκουλέτσα Σάντυ (3η στην ηλικιακή κατηγορία), Χιλέλης Δήμος, Γκουτζιός Κώστας, Νάρη Χρύσα, Γιαννούλας Χρυσόστομος, Κόνα Μαρία, Καρανάσιος Δημήτρης, Φούντας Χρήστος, Μπλάντας Θανάσης, Γκουλέτσα Μίλλυ, Χαμαϊδή Δώρα, Μπουμπουνάρας Βασίλης και Αγγελάκης Αντώνης, ενώ στα 20 ΚΜ τερμάτισαν επιτυχώς ο Σακελλάρης Κώστας, ο Σακελλάρης Πέτρος και ο Χαμαϊδής Βαγγέλης. Τέλος στον μεγάλο αγώνα των 40 ΚΜ τερμάτισε με καλή σειρά ο δρομέας μας Λυμπίκης Γιώργος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στον αγώνα των 1500 μέτρων συμμετείχαν οι μικροί Δρομείς μας: Άγγελος Ζουμπουλίδης, Αριστοτέλης Ταμπόσης και Δημήτρης Ταμπόσης.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές του 3ου Aγώνα Oρεινού Tρεξίματος Kissavos Marathon Race που φρόντισαν να διεξαχθεί ένας πετυχημένος αγώνας με πάρα πολλές παροχές και χωρίς μεγάλη χρηματική συμμετοχή και Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου ..

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest