Έδωσαν αίμα για το Πάσχα στον Αμπελώνα (φωτο)


Πάνω από 80 κάτοικοι του Αμπελώνα και της περιοχής άφησαν για λίγο τις πασχαλινές ασχολίες τους και προσήλθαν με χαρά και προθυμία , χθες Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα, για να πάρουν μέρος στην 83η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το Πάσχα και να προσφέρουν με την καρδιά τους και όλη την αγάπη τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι, από τους προσερχόμενους αιμοδότες, 14 εθελοντές, προσήλθαν για 1η φορά, μεταξύ των οποίων οι 7 είναι κάτω των 25 ετών.

Τους αιμοδότες μας αυτούς, που πρόσφεραν το αίμα τους στην αιμοδοσία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το Πάσχα, καθώς και όλους τους άλλους που εθελοντικά προσέρχονται για να προσφέρουν αίμα στις άλλες αιμοδοσίες του Συλλόγου για το Καλοκαίρι, το Φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά και τους συγχαίρει από καρδιάς για την προσφορά τους, προβάλει την πράξη τους ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και τους εύχεται ολόψυχα «Χρόνια Πολλά», «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση».

Ιδιαίτερη αναφορά, οφείλουμε να κάνουμε, στο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, στον εξαίρετο Γιατρό κ. Σταμπουλτζή Ναούμ- Μάκη, καθώς και στις δύο ακούραστες Νοσηλεύτριες την κ. Αθανασίου Παρασκευή και την κ. Φώλα Καλλιόπη, που χάρη στην ευσυνειδησία τους και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, από το οποίο διακατέχονται, η χθεσινή μας Αιμοληψία , πραγματοποιήθηκε, ομαλά και με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Το χώρο της αιμοδοσίας μας επισκέφτηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τυρνάβου ο κ. Αστέριος Ροντούλης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δράση Πολιτών» και ο κ. Αμάρι Σάμερ-Θανάσης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», οι οποίοι συγχάρηκαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το έργο τους, καθώς και τους παρόντες αιμοδότες για την προσφορά τους. Μάλιστα ο κ.Ροντούλης, αιμοδότησε και ο ίδιος, καθότι τακτικός αιμοδότης του Συλλόγου μας. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης, πρώην Αντιδήμαρχος και Μάριος Ρίζος, οι οποίοι και αιμοδότησαν, για πρώτη φορά, καθώς και οι ιερείς π. Νεκτάριος Φωκίδης και π. Ηλίας Οικονόμου, που είναι τακτικοί αιμοδότες μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
(Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την αιμοδοσία μας της Μ. Τρίτης για το Πάσχα 2019)

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google