Ακόμη μία Νέα παρουσία στο ψηφοδέλτιο ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ.


Η Γοννιώτισσα Σανίδα Μαρίνα συμφώνησε με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γ. Μανώλη, να συνδράμει την εκλογική προσπάθεια της παράταξης στους Γόννους.

Ο κ. Μανώλης σε δήλωσή του αναφέρει: «Η συμμετοχή της Μαρίνας μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Νέοι άνθρωποι , που ζουν και δημιουργούν στον τόπο μας , προσέρχονται μαζικά στη ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ και με συγκινητική ανιδιοτέλεια προσφέρουν την υποστήριξη και τη βοήθειά τους.

Η Μαρίνα είναι μια νέα πανέξυπνη και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και συμπάθειας στην τοπική κοινωνία. Λόγω των πανεπιστημιακών της προσόντων, απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού τμήματος του ΑΠΘ, θέλει να αφοσιωθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα του Πολιτισμού,  γεγονός που μας ικανοποιεί απολύτως, διότι ο τομέας αυτός κατέχει κομβική βαρύτητα στις προτεραιότητες της ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. Την καλωσορίζω, με την πεποίθηση ότι τα προσόντα της και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς, που την διακατέχει, θα εκτιμηθούν δεόντως από τους συμπολίτες της».

Από την πλευρά της η κ. Μαρίνα Σανίδα δήλωσε: «Θέτω την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του κ. Μανώλη και στον συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, διότι θεωρώ πως δεν θα αποτελέσει ένα παθητικό παρατηρητή των προβλημάτων της κοινωνίας μας αλλά πιστεύω πως θα προβεί στην επίλυση όλων και όσων προβλημάτων παρουσιαστούν μελλοντικά. Επέλεξα να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση όχι γατί πιστεύω πως είμαι η καλύτερη αλλά γιατί θέλω να προσπαθήσω σε μεγάλο βαθμό να κάνω καλύτερες τις ζωές των συνανθρώπων μου.

Με τη βοήθεια όλων και επιλέγοντας εμάς σίγουρα ο δήμος θα είναι πάντα ψηλά».

τεμπων

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας