Επισκέψεις του συνδυασμού της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δ. Τυρνάβου (φωτο)


Την Τρίτη 23/4/2019 κλιμάκιο του συνδυασμού της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Τυρνάβου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αστέριο Χατζηκράχτη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ν. Μπαντόγια, Ευγ. Μαμανού, Γ. Τζαφέρη και Σάντυ Γκουλέτσα – Καρασούλα, καθώς επίσης και κλιμάκιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” της περιφέρειας Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ζ. Γκαραλιάκο, Ν. Ράπτη και Αριστ. Μίαρη, πραγματοποίησαν επισκέψεις στο αμαξοστάσιο του δήμου Τυρνάβου, στο βρεφονηπιακό σταθμό και στους τρεις παιδικούς σταθμούς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στο αμαξοστάσιο, στους παρευρισκόμενους εργαζόμενους μίλησαν ο Αστέριος Χατζηκράχτης και ο Ζήσης Γκαραλιάκος οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα των εργαζομένων και κυρίως σε ζητήματα εργασιακών σχέσεων απαιτώντας την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης και την καθιέρωση μόνιμης και σταθερής εργασίας με δικαιώματα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κάλεσαν δε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν με την ψήφο τους όλους εκείνους που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν αντεργατικές πολιτικές σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο και να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε Δήμο και Περιφέρεια και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όλοι οι υποψήφιοι άκουσαν τα προβλήματα των εργαζομένων και παρουσίασαν τις θέσεις και προτάσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και τα ζητήματα των εργαζομένων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google