Μεγάλη σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση του συνδυασμού “Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”  

Πραγματοποιήθηκε με παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση του συνδυασμού “Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” του υποψήφιου δημάρχου Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι για τον Δήμο Τυρνάβου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου (ΜΑΞΙΜ) σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης (18/4/19).

Παρουσίασε τους 80 υποψηφίους του συνδυασμού του για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι:

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες,
Φίλες και φίλοι,
Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι ακριβώς αισθάνομαι για τη σημερινή σας παρουσία σ’ αυτή τη κατάμεστη αίθουσα.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους, για τη στήριξή σας και την τιμή που μου κάνετε με την παρουσία σας. Σας ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά. Χαίρομαι που παρευρίσκονται άνθρωποι που υπηρέτησαν την αυτοδιοίκηση και πρόσφεραν στον τόπο μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα. Σας ευχαριστώ!

Φίλες και Φίλοι,
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, του προσεχούς Μαΐου, διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα και τον Δήμο μας. Θα διεξαχθούν σ’ ένα περιβάλλον, όπου ο Δήμος μας, χρειάζεται όραμα, στόχους και λύσεις, προκειμένου να υπάρξει προοπτική για το μέλλον του Δήμου και τις υπηρεσίες του προς τους δημότες. Η κρίση που σήμερα μαστίζει σε όλα τα επίπεδα την κοινωνία, δεν πρέπει, να μας αποπροσανατολίσει, από τις βασικές μας αρχές και αξίες.

O θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι θεσμός, συνταγματικά κατοχυρωμένος και αποτελεί έκφραση, άμεσης δημοκρατίας, με την ψήφο του δημότη. Έχει ως σκοπό, να είναι δίπλα στον πολίτη, να ενισχύει την κοινωνική συνοχή, να δίνει λύσεις και διεξόδους στα προβλήματα της καθημερινότητας και να πραγματοποιεί μικρά και μεγάλα έργα. Κυρίως έργα υποδομής, που μπορούν να φέρουν την αειφόρο βιώσιμη ανάπτυξη στον τόπο.

Γνωρίζοντας καλά τα παραπάνω καθώς και τα προβλήματα-αδυναμίες του Δήμου μας, αποδέχτηκα την πρόταση φίλων και συνεργατών και ηγούμαι, της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών, «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» .
«Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών μας στον Δήμο Τυρνάβου και βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας, της ισοτιμίας, της εντιμότητας, των δημοκρατικών διαδικασιών. Σέβεται και εκτιμά την σοφία – εμπειρία – έργα – απόψεις των «παλιών» και τα συνθέτει με τον ενθουσιασμό των νέων που έχουν μεγαλύτερα όρια σκέψης και δράσης, για να βρίσκει τις λύσεις. Ότι ακριβώς απαιτεί το σήμερα αλλά κυρίως το αύριο.

Εμείς βλέπουμε τον Δήμο Τυρνάβου ολόκληρο.
Αγία Σοφιά, Αμπελώνας, Αργυροπούλι, Βοτανοχώρι, Δαμάσι, Δαμασούλι, Δελέρια, Δένδρα, Λυγαριά, Μαυρόλιθος, Πέρα Χώρα, Πλατανούλια, Ροδιά, Τύρναβος, Αγία Σοφιά.
Είναι για μας ένα ενιαίο σύνολο σαν μία πόλη!
Θέλουμε με ισόρροπη ανάπτυξη όλοι οι δημότες σε όλες τις περιοχές να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς διακρίσεις διατηρώντας παράλληλα τις ιδιαίτερες ομορφιές τους.


Στην «ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» εκτιμούμε τα έργα κάθε προηγούμενης δημοτικής αρχής και δεν μηδενίζουμε κανέναν και τίποτε. Μηδενίζουμε και καταδικάζουμε όμως, συμπεριφορές και νοοτροπίες ιδιοτελείς που βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συλλογικό. Αλαζονικές που μειώνουν τους άλλους απλά και μόνο για ν΄ ανεβάσουν τους εαυτούς τους. Που για το κομματικό τους συμφέρον θυσιάζουν την ευημερία του δήμου και διχάζουν τους πολίτες.

Σεβόμαστε τα κόμματα αλλά πιστεύουμε ότι ο ρόλος τους είναι η κεντρική πολιτική σκηνή με επιλογές και αποφάσεις που θα διευκολύνουν την αποτελεσματικότητα της κάθε δημοτικής αρχής. Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ακηδεμόνευτη. Να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό της και τους πόρους της για την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών της. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα ποιες είναι οι ανάγκες τους και τι χρειάζονται για την ανάπτυξη του τόπου τους, καθώς και το πώς θέλουν να ζήσουν. Καλό είναι τα κόμματα να μάθουνε να ακούνε, να αφουγκράζονται τους πολίτες και όχι να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις.

Για μας ο Δήμος έχει συνεχή ροή. Κάθε εποχή έχει τις δικές της προκλήσεις, τα δικά της δεδομένα και τις δικές της προτεραιότητες για το νοικοκύρεμα, την ανάπτυξη και την ευημερία των δημοτών.
Ισχύει για όλες τις δημοτικές αρχές, η παραδοχή του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Τσιόπα σε συνέντευξή του και συμφωνούμε στο εξής, όπως το αναφέρει:
«Κάναμε και λάθη και αυτό γιατί είμαστε ενεργοί και δημιουργούμε εξελίξεις»
Οφείλω να τονίσω όμως ότι η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση παρέλαβε αποθεματικά. Ως η νέα δημοτική αρχή, θα δούμε τι αποθεματικό θα βρούμε.

Θα αναγνωρίσουμε όσα θετικά έγιναν, θα τα εξελίξουμε, θα υλοποιήσουμε και νέα έργα και προγράμματα, στην κατεύθυνση, να έχουμε έναν Δήμο που θα χαιρόμαστε να ζούμε όλοι μέσα σ’ αυτόν, που θα εξελίσσεται και θα αναπτύσσεται συνεχώς.
Ο Δήμος μας έχει βαθιές και γερές ρίζες. Ρίζες είναι, η ιστορία του, ο πολιτισμός του, οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, οι επαγγελματίες του, οι επιστήμονές του, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, οι νέες και νέοι, οι αρχαιολογικοί του χώροι, το φυσικό του περιβάλλον, η ευλογημένη εύφορη γη του.
Δέσμευση προσωπικά δική μου αλλά και του συνδυασμού είναι ότι: Με το όραμα, με τις αξίες και τους στόχους μας, με σχέδιο, με μεράκι και αγάπη, με την συνεχόμενη φροντίδα μας, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις οι ρίζες αυτές να βλαστήσουν, να δέσουν έναν γερό κορμό με πολλά όμορφα κλαδιά που θα καρποφορεί συνεχώς στο μέλλον ώστε η κοινωνική ευημερία να μην είναι ουτοπία.

« Η πόλη που θέλουμε» γνωρίζει ότι:
– Ο Δήμος πρωτίστως είναι οι άνθρωποί του. Είναι οι πολίτες που ζουν, εργάζονται και διαβιούν μέσα στα όριά του. Έχουν πρόσωπο, έχουν ανάγκες, έχουν όνειρα. Γι’ αυτό ως δημοτική αρχή πρώτο μέλημά μας θα είναι ο σεβασμός στον πολίτη, η ουσιαστική επικοινωνία μαζί του ώστε να λύνουμε τα προβλήματά του να του ανοίγονται δρόμοι για το μέλλον να ομορφαίνει η καθημερινότητά του.
– Ο Δήμος είναι οι υποδομές του είναι το περιβάλλον που ζει ο πολίτης είναι οι συγκοινωνίες είναι η δυνατότητα που δίνεται στον πεζό να περπατήσει ελεύθερα και χωρίς εμπόδια στους δρόμους αλλά και στον οδηγό να κινηθεί γρήγορα και με ασφάλεια. Είναι η καθαριότητα και η πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους, είναι το πράσινο που σπάει το άγριο γκρίζο του τσιμέντου και το μαύρο της ασφάλτου. Είναι οι πλατείες και τα πάρκα, περιποιημένα και αισθητικά όμορφα όλον τον χρόνο και όχι μόνον προεκλογικά.

– Είναι ο σεβασμός στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και με ειδικές ανάγκες ικανότητες και οι υποδομές που τους διευκολύνουν.
– Είναι η ασφάλεια. Είναι η φροντίδα των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων. Είναι η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.
– Είναι οι χώροι άθλησης και οι υποδομές για τον πολιτισμό και την παιδεία. Είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν κάθε πόλη και χωριό κατάλληλα για το παιδί για την γυναίκα για την απασχόληση ώστε οι νέοι να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

«Η πόλη που θέλουμε» ως Δημοτική αρχή:
– Θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς και συλλόγους του Δήμου με το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου, για να πετύχουμε τα μικρά και τα μεγάλα που θα κάνουν την διαφορά στον Δήμο μας. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο οι σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες και όχι αντίπαλοι. Αυτό είναι δέσμευση.

Φίλες και φίλοι,
Θέλουμε ο δήμος μας να έχει την δική του ταυτότητα. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ιστορία του τα πλεονεκτήματά του και το καταπληκτικό Ανθρώπινο Κεφάλαιό του. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις υποδομές που θα οδηγούν στην βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη. Μαζί με τους νέους να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας. Θέλουμε ο δήμος μας να γίνει μια σύγχρονη πόλη, παράδειγμα προοδευτικής και ανεπτυγμένης κοινωνίας που νοιάζεται για όλους τους δημότες του. Θέλουμε ο δήμος μας να είναι πόλος έλξη τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους ανθρώπους άλλων πόλεων και χωρών.

Διαθέτουμε εμπειρία, γνώση, ενθουσιασμό, μεράκι, αγάπη, όρεξη για δουλειά και συνεργασία, ώστε να κάνουμε με την στήριξή σας το όραμά μας για τον Δήμο Τυρνάβου πραγματικότητα!
Για όλα τα παραπάνω που θέλουμε να πετύχουμε, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Πριν σας πω τους βασικούς του άξονες θέλω να σας μιλήσω για την φιλοσοφία μας.

Δεν μας ενδιαφέρει η ανέξοδη παροχολογία. Έχουμε την λογική της διάρκειας στην ευημερία.
Σε έναν άνθρωπο αν δώσεις ένα ψάρι, θα φάει 1 μέρα.
Αν του δώσεις 10 ψάρια θα φάει 10 μέρες.
Αν του μάθεις να ψαρεύει θα τρώει για όλη του τη ζωή!!!!

Μολονότι κάθε έργο μας, έχει συνέργεια με όλους τους τομείς της ζωή μας, ομαδοποιήσαμε τους στόχους μας σε άξονες προτεραιότητας και μέτρα.
Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω σήμερα,
θα αναφερθώ σ΄αυτά επιγραμματικά.
Κατ αρχάς, αλλάζουμε το αναπτυξιακό μοντέλο του δήμου εφαρμόζοντας μοντέλα του μέλλοντος. Τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας και Επαναχρησιμοποίησης και τις αρχές της Οικονομίας της Γνώσης με σκοπό, την εξοικονόμηση ενέργειας, πόρων και την αξιοποίηση του καταπληκτικού Ανθρώπινου Κεφαλαίου του δήμου μας.

ΑΞΟΝΑΣ 1. Προστασία του περιβάλλοντος και βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Αντικατάσταση των λαμπτήρων πυρακτώσεως της ΔΕΗ, στον δήμο και τα δημοτικά καταστήματα με Τεχνολογίας LED για εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από 40% και σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών.
Στις συνδετήριες δημοτικές οδούς μεταξύ Τυρνάβου και χωριών φωτισμός με φωτοβολταϊκά για την οδική ασφάλεια.
Χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των δημοσίων κτιρίων και εγκαταστάσεων.
Ούτε μια σταγόνα νερού χαμένη.
Ολοκληρωμένη διαχείριση και προστασία υφιστάμενου υδατικού δυναμικού. Ειδικότερα στον Καναρά διευθέτηση του ρέματος προς αποφυγή μελλοντικών καταστροφών.
Μελέτη και κατασκευή μικρών υδατοφραγμάτων για την εξυπηρέτηση των γεωργοκτηνοτροφικών αναγκών με έμμεσο αποτέλεσμα την προστασία των πολύτιμων υπογείων υδάτων του δήμου μας
Αποτελεσματική, ανταποδοτική και συνεχόμενη στον χρόνο Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση. Θα υλοποιηθεί με ευαισθητοποίηση ενημέρωση των πολιτών ώστε η ανακύκλωση να γίνει καθημερινή συνήθεια.
Χώροι εναπόθεσης και συλλογής χρησιμοποιούμενων συσκευασιών γεωργικών φαρμάκων.

Ποιότητα ζωής:
Αστική οδοποιία, πεζοδρόμηση και άσφαλτο μέχρι το τελευταίο στενό.
Πύκνωση δικτύου φωτισμού όλου του αστικού ιστού
Διαμόρφωση και ανάδειξη του κεντρικού τσιμενταύλακα στον Αμπελώνα.
Προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος Μάτι Τυρνάβου, βρύση, προφήτης Ηλίας, πάρκο Αγίου Γεωργίου, κάστρο Δαμασίου, δάσος Πλατανουλίων, στο Βοτανοχώρι και λοιπού φυσικού πλούτου.
Αισθητική αναβάθμιση του κέντρου.
Προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ και των ευπαθών ομάδων στους κοινόχρηστους χώρους και τις κτηριακές υποδομές του δήμου.
Δημιουργία αθλητικού πάρκου και ψυχαγωγίας στον χώρο του πάρκου της τούμπας.
Κυκλοφορία, στάθμευση, συγκοινωνία, παράκαμψη του κέντρου του Τυρνάβου από βαρέα οχήματα.
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία λοιπόν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΑΞΟΝΑΣ 2. Ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής και των υπηρεσιών Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Φροντίδα για τους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και όλα τα σχολεία. Συνεργασία με τους άριστους εκπαιδευτικούς του δήμου μας. Δημιουργία ειδικού χώρου στις δημοτικές βιβλιοθήκες που θα φιλοξενούν αντίγραφα από τα καταπληκτικά βραβευμένα και όχι μόνο προγράμματα, που υλοποιούν τα σχολεία μας. Για μας η εκπαίδευση είναι ο πρώτος πυλώνας ανάπτυξης.

Προγράμματα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ και δημιουργία χώρου δημιουργικής απασχόλησής τους.
Στήριξη και συνεργασία με όλους τους συλλόγους για την ανάδειξη του έργου τους.
Αξιοποίηση, ανάδειξη και συντήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Δημιουργία δικτύου διαδρομών για ενίσχυση του περιπατητικού, δρομικού και ποδηλατικού κινήματος που θα συνδέει το σύνολο των τοπικών κοινοτήτων. Γιατί ο αθλητισμός ενώνει όλο το δήμο.

«Γνωρίζω την πόλη μου, αγαπώ τον πολιτισμό της». Ένα πρόγραμμα ανάδειξης και αξιοποίησης των μνημείων, των αρχαιολογικών χώρων, της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Ανάπτυξη Δικτύου των Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Στοιχείων του δήμου μας.
Ο Δήμος Τυρνάβου είναι πλούσιος σε δραστηριότητας αλλά φτωχός στην διαχείριση. Είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε τις προσπάθειες και δράσεις φορέων και συλλόγων του δήμου μας για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του ελληνικού γίγνεσθαι και την βελτίωση του τρόπου ψυχαγωγίας μας.

ΑΞΟΝΑΣ 3. Οικονομική Ανάπτυξη και Απασχόληση.

Δημιουργία γραφείου για εύρεση και εκμετάλλευση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου.
Αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου.
Αγροτική οδοποιία.
Ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Διοργάνωση φεστιβάλ Τσίπουρου και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.
Αναβάθμιση της γιορτής κρασιού και ανθοκομίας στον Αμπελώνα, της γιορτής αχλαδιού στα Πλατανούλια, της γιορτής κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι, του καρναβαλιού και μπουρανί στον Τύρναβο, επανεργοποίηση του χωριού του Αη Βασίλη.
Δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος για την τόνωση του εμπορικού κόσμου και για την επιχειρηματικότητα των νέων.

Σχεδιασμός για την διασύνδεση των επιχειρηματικών δράσεων μεταξύ τους αλλά και με τους υπόλοιπους κλάδους θέτοντας υψηλότερους στόχους.
Δημιουργία υποδομών και κατάλληλου περιβάλλοντος για την τόνωση του πρωτογενούς τομέα, τόσο για την παραγωγή, μεταποίηση όσο και για την διάθεση των παραγόμενων προϊόντων στις αγορές που είναι πολύ σημαντικό για μεγάλη μερίδα των κατοίκων αλλά και για όλο τον Δήμο μας.

ΑΞΟΝΑΣ 4. Εσωτερική ανάπτυξη του δήμου
Σύγχρονες διαδικασίες διοίκησης, συνεργασία με τους συμβούλους, τα τοπικά συμβούλια, τους συλλόγους αλλά και μεμονωμένους δημότες. Βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών. Βελτιστοποίηση των μηχανισμών αντιμετώπισης κινδύνων από φυσικά αίτια.
Αναβάθμιση της ιστοσελίδας και του πληροφοριακού συστήματος του δήμου.
Η ανάπτυξη που θέλουμε όλοι και είναι δικαίωμά μας πρέπει να είναι βιώσιμη για να αντέξει στο μέλλον. Και φυσικά χρειάζεται πόρους.
Γι’ αυτό ως νέος Δήμαρχος και νέα Δημοτική αρχή θα κινηθούμε όχι μόνο σε Εθνικό επίπεδο (Περιφέρεια και Υπουργεία) αλλά σε Ευρωπαϊκό και σε Παγκόσμιο επίπεδο για την εύρεση πόρων και οικονομικών συμμάχων.

Αγαπητοί συνδημότες, Αγαπητές συνδημότισσες
Ο συνδυασμός μας «Η πόλη που θέλουμε» στελεχώνεται από Άνδρες, Γυναίκες, Νέες και Νέους που έχουν μεράκι και όρεξη για συλλογική δράση με σκοπό την κοινωνική ευημερία. Όλοι μας έχουμε κάποια πολιτική αφετηρία. Κριτήριο όμως για την συνεργασία μας δεν είναι τα πολιτικά πιστεύω και οι ιδεολογικές αφετηρίες το χρώμα ή το επάγγελμα του καθενός. Κριτήριο είναι το ήθος, η εντιμότητα, οι ικανότητες, οι δεξιότητές τους και να συμφωνούν με τις βασικές αρχές και αξίες που ανέφερα παραπάνω.
Συνδετήρια δύναμη του συνδυασμού είναι η διάθεση για προσφορά και η αγάπη των στελεχών μας για όλους τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου.

Φίλες και φίλοι με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τους υποψήφιους του συνδυασμού μας «Η πόλη που θέλουμε», την ομάδα της νίκης!

Αγαπητοί Συνεργάτες σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε για να κάνουμε αυτό το όμορφο ταξίδι με προορισμό έναν δήμο ανθρώπινο, πρωτοπόρο, καινοτόμο, πράσινο, οικονομικά εύρωστο, «έξυπνο», πόλο έλξης, με χαμογελαστούς δημότες. Κάθε εμπόδιο που θα συναντάτε, θα το προσπερνάτε εύκολα, αφού θα έχετε τα μάτια σας στον προορισμό!

Φίλες και Φίλοι
Με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, καθαρό πολιτικό λόγο, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, καλώ όλους εσάς να μας εμπιστευτείτε και μαζί να συνεργαστούμε για να γίνει ο δήμος μας μια πόλη που θα ασκεί γοητεία, που θα μας εκπλήσσει ευχάριστα με την ευρηματικότητά της, που θα χαιρόμαστε να κυκλοφορούμε κάθε μέρα.
Επιτέλους, να γίνει ο δήμος Τυρνάβου «Η πόλη που θέλουμε».

Χρειαζόμαστε την δική σας στήριξη, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε το στίγμα της πόλης που θέλουμε, του Δήμου που οραματιζόμαστε.
Σας ευχαριστώ, σας καλώ να συνεργαστούμε,
να μεταδώσετε παντού το μήνυμά μας,
να φτάσουμε μαζί στον προορισμό!!!!
Εύχομαι στον καθένα σας και στις οικογένειές σας
Καλή Λαμπρή και Καλή Ανάσταση!!!!
Εις το επανιδείν !!!!

Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι
Υποψήφιος Δήμαρχος
του Δήμου Τυρνάβου

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού

1. Αβδουλάς Αθανάσιος Ελεύθερος Επαγγελματίας Εμπόριο Ξυλείας – Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου
2. Αγριμάνη Αγαθή Ελεύθερος Επαγγελματίας Ιδιοκτήτρια Καταστήματος Δελφινάκι – JOOM
3. Αντωνόπουλος Δημήτριος Στέλεχος Ενόπλων Δυνάμεων
4. Βαγενά – Ζαραμπούκα Άννα Φιλόλογος
5. Βλιώρας Λάμπρος Εκδοροσφαγέας – Αγρότης
6. Γαρδίκης Κωνσταντίνος Αγρότης
7. Γεωργάκης Ευθύμιος Συνταξιούχος ΟΤΕ – Αγρότης
8. Γεωργαντζιάς Νικόλαος Αγρότης
9. Γιαννούλας Μιχάλης Στέλεχος Ενόπλων Δυνάμεων
10. Γιοβανόπουλος Βασίλειος Ιδιωτικός Υπάλληλος
11. Γκανάτσιος Απόστολος Φυσικοθεραπευτής
12. Γκαρλέμου Καλλιόπη Οικιακά
13. Γκατζηρούλη – Λιάκου Φανή Εκπαιδευτικός – Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
14. Γκουβατζής Αθανάσιος Αγροτοκτηνοτρόφος
15. Γκούμα Ιωάννα Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
16. Γκουντελίτσα Έλενα Νοσηλεύτρια
17. Γράβαλου – Αγριόδημου Αικατερίνη Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Ηλικίας – Υπάλληλος Φαρμακείου
18. Δαλάκα – Τζέμου Μαρία Διοικητικός Υπάλληλος Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
19. Δατσογιάννη Ευαγγελία Ελεύθερος Επαγγελματίας Ιδιοκτήτρια Κομμωτηρίου
20. Δημάκης Μάριος Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου και Έρευνας ΕΛΒΑΚ – Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού «Ο Αμπελώνας»
21. Δρογκόγια Μαρία Κομμώτρια
22. Εξάρχου – Κόντσα Αγλαϊα Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής
23. Ευαγγελοπούλου Έλση Ελεύθερος Επαγγελματίας Ιδιοκτήτρια Επιχείρησης Εστίασης
24. Ευαγγέλου Τριανταφυλλιά Αγροτοκτηνοτρόφος
25. Ζέρβα Τριανταφυλλιά Γεωπόνος
26. Ζώης Δημήτριος Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
27. Ιωαννίδης Ιωάννης Αγρότης
28. Κάιβα Θεολογία Απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής
29. Καλτσούδας Δημήτριος Ελεύθερος Επαγγελματίας
30. Καπρουσιούτης Ζήσης Ιδιωτικός Υπάλληλος
31. Καρατζιάς Ιωάννης Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ
32. Καρρά Βάσω Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου ΕΚΑΒ Νοσηλεύτρια
33. Καρρά Νατάσα Εκπαιδευτικός
34. Κέντρας Κωνσταντίνος Ελεύθερος Επαγγελματίας Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Εστίασης
35. Κόμπος Θωμάς (Μάκης) Προγραμματιστής – Αναλυτής Η/Υ Ιδιοκτήτης Εταιρείας Πληροφορικής
36. Κουκουβίνος Μάριος Δικηγόρος
37. Κουκουλίαρα Μαρία Απόφοιτος Μεσογειακών και Ανθρωπιστικών Σπουδών Κατεύθυνση Διεθνών Σχέσεων -Βοηθός Φαρμακοποιού
38. Κουματζέλη Αικατερίνη Απόφοιτος Διοίκησης Και Οικονομίας Ιδιωτικός Υπάλληλος
39. Κουρκούμπας Ιωάννης Στέλεχος Ενόπλων Δυνάμεων
40. Κουτίνα – Γκότση Χριστίνα Βοηθός Φαρμακοποιού
41. Κουτσονάκος Κωνσταντίνος Συνταξιούχος – Πρόεδρος Κοινότητας Ροδιάς
42. Κυρίτσης Μιχάλης Αστυνομικός
43. Κωτούλα Ευθυμία Αγροτοκτηνοτρόφος Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Βρυοτόπου
44. Λιάνος Αντώνιος Υπάλληλος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων
45. Λούτσου Ζαφειρία Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
46. Λυκομήτρου Σταματία Κομμώτρια
47. Μαμάρας Απόστολος Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων
48. Μάνης Βασίλειος Μηχανικός Αυτοκινήτων – Εκπαιδευτικός
49. Μπάκος Γεώργιος Αγρότης
50. Μπακούλας Σωτήριος Ελεύθερος Επαγγελματίας Ιδιοκτήτης Καφέ
51. Μπαμζέλης Μάκης Ελεύθερος Επαγγελματίας
52. Μπέλλου Σοφία Ιδιωτικός Υπάλληλος Πρόεδρος Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ροδιάς
53. Μπελόγιας Γεώργιος Αγρότης
54. Μπογδάνος Δημήτριος Τραπεζικός Υπάλληλος
55. Νταβαρούκας Βασίλειος Συνταξιούχος Διοικητικός Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
56. Παπαδόπουλος Δημήτριος Στέλεχος Ενόπλων Δυνάμεων
57. Παπαζιάκας Δημήτριος Υπάλληλος ΟΤΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
58. Παπανικολάου Νικόλαος Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
59. Παράσχου Δήμητρα Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
60. Πέρκας Γεώργιος Συνταξιούχος Εκδοροσφαγέας
61. Πλιάκας Ευστάθιος Αυτοκινητιστής
62. Πολύζος Βασίλειος Αυτοκινητιστής
63. Πράπα – Γεωργίου Μαρία Εφοριακός
64. Πρόικος Γεώργιος Τραπεζικός Υπάλληλος – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου
65. Σάμπρη – Μανδηλά Θεοφανώ Νηπιαγωγός
66. Σερλέτης Δημήτριος Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
67. Σιτούνα Μαρία – Σοφία Μαία
68. Τανάγια Σοφία Ιδιωτικός Υπάλληλος
69. Ταρλαή – Τσιούτση Μαρία Νοσηλεύτρια
70. Ταρλαή Βσιλική Νοσηλεύτρια
71. Τσακνάκη – Μαλάκου Παρασκευή (Βούλα) Εκπαιδευτικός
72. Τσανάκας Γεώργιος Στέλεχος Ελληνικής Αστυνομίας – Πρόεδρος Κοινότητας Δαμασίου
73. Τσάτσα – Παπαζήση Ελένη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
74. Τσέπας Απόστολος Αγρότης
75. Τσικούρας Νικόλαος (Τσίκι) Αθλητής Μεγάλων Αποστάσεων
76. Φατούρα Μαίρη Παρασκευάστρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου
77. Φορφόλιας Σπύρος Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
78. Χρηστίδη Άννα Μαρία Καθηγήτρια Αγγλικών
79. Χρόνης Χρήστος Ιδιωτικός Υπάλληλος

80. Μπάρδα Κωνσταντίνα