Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου για την χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση

Η χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση σάρωσε και το υπόλοιπο του Δήμου Τυρνάβου έτσι ώστε να μην μείνει κανένας αγρότης «παραπονούμενος» από τα καιρικά φαινόμενα και να είναι όλοι «ευχαριστημένοι» από την αντιχαλαζιακή εναέρια προστασία που παρέχει ο ΕΛΓΑ στους ασφαλισμένους αγρότες.

Τις μέρες αυτές δημοσιεύονται ανακοινώσεις, από τους υποψήφιους δημάρχους κ. Κόκουρα που υποστηρίζεται από την ΝΔ, τον κ. Αμάρι από το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), τον κ. Ροντούλη πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Σαρχώση (ΣΥΡΙΖΑ) που όπως τονίζουν είναι κοντά στους πληγέντες αγρότες.

Τι έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και σήμερα οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ προς όφελος των αγροτών;

Οι προηγούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών έδειξαν ότι η συσπείρωσή των στους αγροτικούς συλλόγους είναι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσουν και να κερδίσουν δίκαιες αποζημιώσεις και να γίνει ο ΕΛΓΑ κρατικός φορέας που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς από όλες τις αιτίες της καταστροφής σε φυτική, ζωική παραγωγή και πάγιο κεφάλαιο χωρίς καθυστερήσεις.