Το όραμα του Αστέριου Ροντούλη για το Δαμάσι μέσα από 4 βίντεο

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έγινε η πρώτη στο Δαμάσι προεκλογική ομιλία της Δράσης Πολιτών. Τον κ. Ροντούλη προσφώνησε ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Χατζημίχος Γιώργος,

προτρέποντας τους συμπατριώτες του να υπερψηφίσουν τον Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών, καθώς , όπως τόνισε, ” θα βρούμε στο πρόσωπο του κ. Ροντούλη έναν εργάτη , έναν άνθρωπο που θα μοχθεί για το Δαμάσι”.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών έλαβε τον λόγο και παρουσίασε στους παρισταμένους την κ. Γκανά Ελένη (ως υπ. Δημοτική Σύμβουλο) και την κ. Νάκα Βικτωρία , την κ. Λέτσιου Έλενα , τον κ. Θύμιο Ματράκη , και τον κ. Κυρατζή Γώργο
( ως υπ. Τοπικούς Συμβούλους).

Αφού έκλεισε ο κύκλος της παρουσίασης των υποψηφίων , ο κ. Ροντούλης ανέπτυξε το Προγραμματικό Σχέδιο της Παράταξής του για το αύριο του Δαμασίου , εξαγγέλλοντας τις παρακάτω δεσμεύσεις – παρεμβάσεις:

 

1) Ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης , η ανυπαρξία του οποίου χρόνια τώρα ταλανίζει το Χωριό.
2)Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη Βίγλα , στην περίπτωση που η υπάρχουσα υδροδότηση αποδειχθεί προβληματική.
3) Κατασκευή δύο Πεζογεφυρών στη Γαλογαύρα , για να αποφευχθεί η σημερινή διαίρεση του Χωριού που δυσχεραίνει τις μετακινήσεις των κατοίκων.
4)Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, θα ξεκινήσουν παρεμβάσεις αναστήλωσης και ανάδειξης του Κάστρου.Άμεσα δε , θα εφαρμοστεί μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού , ως πρώτη δράση ανάδειξης του χώρου.

5) Αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις θα γίνουν στο αλσύλιο κάτω από τη γέφυρα του Δαμασίου , έτσι ώστε το Χωριό να αποκτήσει έναν ευπρεπή χώρο αναψυχής.
6)Σε ετήσια βάση , στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα διοργανώνεται στο Δαμάσι η Γιορτή Τρύγου , προκειμένου να προβάλλεται η Τοπική σταφυλοπαραγωγή.

*Καλό θα ήταν να ακούσετε, πριν πάτε να ψηφίσετε, όλους τους υποψηφίους τι λένε …τώρα έχουμε τον κ. Ροντούλη από το Δαμάσι, αύριο κάποιον άλλον και εμείς πάμε όπου μας καλούν.