ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

τεμπων

Η SOUKOS ROBOTS υποστηρίζει δωρεάν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας .


Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας της με την Ελληνική Αστυνομία

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

η «SOUKOS ROBOTS» συνεισφέρει σημαντικά στον εκσυγχρονισμό διαφόρων τμημάτων της Υπηρεσίας σε μία εποχή αυξημένης διακινδύνευσης .

Χθες το πρωί την «Soukos Robots»  επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ  Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα ο αστυνομικός υποδιευθυντής Νίκος Ράλλης και ο πυροτεχνουργός Ανδρέας Τσέλιος,

προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την ανιδιοτελή προσφορά εξοπλισμού  «ΜΝΤ» με τον οποίο ο πυροτεχνουργός της αστυνομίας συμμετείχε σε εκπαιδευτική δράση της «Εuropol».

τεμπων

Ο πρόεδρος της εταιρίας Κωνσταντίνος  Σούκος σημείωσε πως η «Soukos Robots» με γνώμονα την ασφάλεια των αστυνομικών για το δύσκολο έργο που επιτελούν ,θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Η αντιπροσωπεία των αστυνομικών ξεναγήθηκε σε χώρους του εργοστασίου ενώ επέδωσε στον κ.Κωνσταντίνο Σούκο αναμνηστική πλακέτα και ευχαριστήρια επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνεται πως η συμβολή της εταιρίας στην υλικοτεχνική αναβάθμιση του επιχειρησιακού εξοπλισμού του ΤΕΕΜ με την συγκεκριμένη δωρεά ειναι σημαντική  .

τεμπων

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest