Ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου την Πέμπτη 18 Απρίλιου 2018 στις 7μ.μ. στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο.

Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση ευρημάτων από την ανάλυση της υφιστάμενη κατάστασης και η παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων, καθώς και η ενεργοποίηση του Δικτύου Φορέων.

Επιπλέον θα υπάρξει συζήτηση για το όραμα, τους στόχους και τα εναλλακτικά μέτρα βελτίωσης της προσβασιμότητας στην αστική περιοχή του Δήμου και την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.

Το συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο θα οργανώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί την επόμενη δεκαετία, για την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης στις μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών, με στόχο την εξασφάλιση ενός ασφαλέστερου, αποδοτικότερου και συμβατού περιβαλλοντικά κυκλοφοριακού συστήματος.

Με δημόσια συζήτηση και με τη συμμετοχή των δημοτών η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει με ανοικτές και συμμετοχικές διαδικασίες το μέλλον μας.

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *