Κολλάτος: Είμαστε δίπλα στο πλευρό του δημότη, αγρότη, παραγωγού

Στην  συγκέντρωση της τοπικής ομάδας αμυγδάλου στην Τοπική Κοινότητα Όσσας παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και συνομίλησε με αμυγδαλοπαραγωγούς του Δήμου Τεμπών.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής αμυγδαλοπαραγωγών στα γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 09:00 πμ.
Δεδομένου της έντονης, σφοδρής -από πλευράς ανέμων και βροχόπτωσης κατάστασης -που επικράτησε κατά το διάστημα 12-13 Μαρτίου που αποτέλεσμα είχε την ολοκληρωτική καταστροφή της εν εξέλιξη διαδικασίας καρποδεσίας,
Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος: Ζητάμε από το ΕΛΓΑ να κινητοποιηθεί άμεσα και να εξετάσει ενδελεχώς, τους λόγους της απώλειας παραγωγής –ακαρπίας που έχουν υποστεί οι αγρότες αυτών των καλλιεργειών της περιοχής και αυτή τη χρονιά.
Είμαστε σήμερα έδω στο πλευρό των αμυγδαλοπαραγωγών, συζητήσαμε μαζι τους  και ακούσαμε τα προβλήματα που υπάρχουν  στην καλλιέργεια.
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια σειρά επαφών τόσο με τον ΕΛΓΑ  αλλα και  με τις υπόλοιπες υπηρεσίες και αρμόδιους φορείς που θα χρειαστεί να επισκεφτούμε .
Ως δημοτική αρχή  είμαστε δίπλα στο πλευρό του δημότη,αγρότη,παραγωγού,ειδικά αυτες τις δύσκολες στιγμές.
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευε ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Αργυρίου ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεώργιος Έξαρχος ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Όσσας κ.Ιωάννης Μπίκας και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας .