Συγχαρητήρια Κ. Κολλάτου στο Δ.Σ Συκουρίου για την επιτυχία στο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών

Κώστας Κολλάτος: Αποδείξατε ότι  αποτελείται  πλέον ένα σταθερό πολιτιστικό φορέα του τόπου μας .
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος για την επιτυχία του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου  στο 11ο  διεθνές φεστιβάλ χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος :
Συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες  του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου, οι οποίοι αποτελούσαν την σχολική χορωδία, η οποία διακρίθηκε στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, όπου συμμετείχαν 150 χορωδίες,  από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το βραβείο συμμετοχής που απέσπασαν για το Διεθνές Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο ΝΟΒΙΣΑΝΤ της Σερβίας στις 11 Μαϊου 2019, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια.
Η χορωδία, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και ενθουσίασε τους προσκεκλημένους.
Η σημαντική δουλειά , το μεράκι και το ταλέντο όλων των μελών της Χορωδίας πρόσφεραν απλόχερα μία βραδιά με πολύ καλή ελληνική μουσική.
Μας  συγκινήσατε και μας ενθουσιάσατε με την δουλειά σας και με το ταλέντο σας. Αποδείξατε ότι η Χορωδία αποτελεί πλέον ένα σταθερό πολιτιστικό φορέα του τόπου μας και μας κάνετε περήφανους. Συγχαρητήρια!
Ως Δημοτική αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων θα είμαστε δίπλα σας και στο πλευρό σας να στηρίξουμε την προσπάθεια σας.
τεμπων