Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και η Έλενα Λέτσιου από το Δαμάσι

Μια εξαιρετική γυναικεία παρουσία θα κοσμεί από σήμερα την αυτοδιοικητική Ομάδα της  “Δράσης Πολιτών”  στο Δαμάσι. Η φιλόλογος , κ. Λέτσιου Έλενα, ενώνει τις δυνάμεις της με τα άλλα τοπικά στελέχη της Παράταξης , προκειμένου να αγωνιστούν για τα δίκαια και για το αύριο του Χωριού τους.

Ο επικεφαλής, κ. Ροντούλης Στέλιος,  μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση : “Είμαι ενθουσιασμένος με την προσχώρηση της εξαιρετικής συναδέλφου στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δαμασίου.Η Έλενα έχει αποδείξει εμπράκτως την επιστημονική της επάρκεια , βοηθώντας πολλά παιδιά του Δαμασίου  να εισέλθουν στο Πανεπιστήμιο και γι αυτό εξάλλου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία του Χωριού της.Ο προσηνής χαρακτήρας της, η αναντίρρητη εντιμότητά της , η οξυδέρκειά της και , πάνω από όλα , η αγάπη που έχει για το Δαμάσι και την νεολαία του, προσφέρουν όλα τα εχέγγυα μιας επιτυχημένης εκλογικής παρουσίας και μιας καρποφόρας προσφοράς στα κοινά του τόπου εν συνεχεία.Το Δαμάσι , πιστεύω , θα τιμήσει την Έλενα και η Έλενα με τη σειρά της θα εκπροσωπήσει επάξια την γενέθλια γη της “.
Δήλωση έγινε και από την κ. Λέτσιου:
” Συμμετέχω στον Τοπικό Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών του κ. Ροντούλη , γιατί πιστεύω στις ικανότητες του ανδρός και γιατί επιθυμώ να συμπράξω, με όσες δυνάμεις διαθέτω , στην αναβάθμιση και στην πρόοδο του Δαμασίου , έχοντας το βλέμμα μου στραμμένο ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους,  με τους οποίους άλλωστε βρίσκομαι σε καθημερινή αλληλεπίδραση.Με άλλα λόγια , προσπαθώ να ακολουθήσω αυτό που είπε ο Περικλής  στους Αθηναίους για  τη συμμετοχή τους στα κοινά
” μόνοι γαρ τόν τε μηδέν τώνδε μετέχοντα, ουκ απράγμονα , αλλ’ αχρείον  νομίζομεν ” , (ζητώντας βεβαίως  συγγνώμη για τον μη ορθό τονισμό λόγω ανεπάρκειας του πληκτρολογίου).Η βούληση της προσφοράς στα κοινά καταξιώνει και δίνει πραγματική υπόσταση στον Πολίτη,  συμβάλλοντας στο κοινό καλό.Το καλό , λοιπόν , του Χωριού μας επιδιώκουμε ανιδιοτελώς και γι αυτό ζητώ από τους συγχωριανούς μου τον καλό τους λόγο και την εμπιστοσύνη τους προς τον Τοπικό Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών”.
ροντουλης