Ενημέρωση του τομέα Άμυνας της ΝΟΔΕ Λάρισας

νοδε

Ο τομέας Άμυνας της ΝΟΔΕ Λάρισας, πραγματοποίησε την πρώτη του διευρυμένη συνεδρίαση από της ιδρύσεώς του στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Κατά την συνεδρίαση αυτή, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών της ΝΔ Λάρισας που προέρχονται από το χώρο των αποστράτων των ΕΔ και των τριών κλάδων, για τον σκοπό, την οργάνωση, τις αρμοδιότητες και τους στόχους του Τομέα Άμυνας της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Επιπλέον αναφέρθηκε το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο Τομέας Άμυνας με τις παρεμβάσεις του και την υποβολή σχετικών υπομνημάτων προς τον αντίστοιχο τομέα του κόμματος της ΝΔ καθώς και στα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Κων/νο Χατζηδάκη και τον Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ κ. Βασίλειο Κικίλια.

photo 1 - Ενημέρωση του τομέα Άμυνας της ΝΟΔΕ Λάρισας

Στη συνεδρίαση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ Χρήστος Καπετάνος ο οποίος τόνισε το σπουδαίο έργο που επιτελεί και έχει να επιτελέσει ο Τομέας Άμυνας στα πλαίσια της ΝΟΔΕ, ενόψει μάλιστα και της επικείμενης ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

photo 2 - Ενημέρωση του τομέα Άμυνας της ΝΟΔΕ Λάρισας

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13481 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*