Δράση Πολιτών: “Η Τοπική αυτοδιοικητική Ομάδα του Αργυροπουλίου ενισχύεται με Περίφανο Χρήστο”.

ροντουλης

Νέα  δυνατή  ώθηση δίνεται και πάλι  στην  αυτοτελή αυτοδιοικητική Ομάδα του Αργυροπουλίου. Στέλιος Ροντούλης και Χρήστος  Περίφανος έδωσαν τα χέρια και έτσι η Τοπική Ομάδα θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο με την παρουσία και τον αγώνα του Χρήστου Περίφανου.

Για την συμπόρευση του κ. Περίφανου,  έγινε δήλωση από τον κ. Ροντούλη:” Ένα γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου,  ο κ. Περίφανος Χρήστος , δέχτηκε την πρότασή μου να είναι υποψήφιος στην κάλπη της Κοινότητας Αργυροπουλίου. Η απόφασή του αυτή μας χαροποίησε ιδιαίτερα,  καθώς ο Χρήστος είναι ένα άτομο με πολλούς και καλούς φίλους στο Χωριό , οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν την εκλογική προσπάθεια του Χρήστου , λόγω της ακεραιότητας του χαρακτήρα του και της αγάπης που τρέφει για τον τόπο του.Η συμπόρευση του Χρήστου δυναμώνει  το σύνολο του  Τοπικού αυτοδιοικητικού  Συνδυασμού  που πρόσκειται στη  “Δράση Πολιτών”, καλλιεργώντας πλέον την πεποίθηση μιας ευρείας εκλογικής νίκης.Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του “.
Σύντομη δήλωση έγινε και από τον κ. Περίφανο: ” Το Αργυροπούλι μετά τις εκλογές αλλάζει σελίδα.Αφήνει τον μαρασμό , την εγκατάλειψη και την εσωστρέφεια , για να διεκδικήσει με τη νέα δημοτική αρχή του κ. Ροντούλη  ένα καλύτερο αύριο στην ποιότητα ζωής και στην οικονομική του ανασυγκρότηση. Όλο το Αργυροπούλι προσμένει μια θεαματική πολιτική αλλαγή που θα το τραβήξει έξω από το σημερινό τέλμα και την αλλαγή αυτή μπορεί να την εγγυηθεί  μόνο η “Δράση Πολιτών”  με  ένα Τοπικό Συμβούλιο αφοσιωμένο στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.
Ζητώ από τους συγχωριανούς μου,  λοιπόν , να μας εμπιστευθούν και να μας υποστηρίξουν με θέρμη , γιατί εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για το Χωριό , να αφιερωθούμε στο καθήκον της εξυπηρέτησης των πολιτών,  χωρίς την παραμικρή ιδιοτελή σκέψη ή πρόθεση.Στην καρδιά,  στην ψυχή και στο μυαλό μας βάζουμε πρώτα  και πάνω από όλα τη μάνα μας , το Αργυροπούλι “.
20190408 211127 - Δράση Πολιτών: "Η Τοπική αυτοδιοικητική Ομάδα του Αργυροπουλίου ενισχύεται με Περίφανο Χρήστο".
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14156 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*