Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών” δήμου Τυρνάβου, του Αστ. Ροντούλη.


Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, η Ομάδα των υποψηφίων Τοπικών Συμβούλων στο Αργυροπούλι καθημερινά δυναμώνει και σκορπά μηνύματα νίκης με νέες εξαιρετικές παρουσίες.

Προσφάτως , λοιπόν , στην Παράταξη ενσωματώθηκε και η κ. Χρύσα Φουρτούνα , μετά από συνάντηση που είχε με τον επίσης υποψήφιο κ. Αποστόλη Βογιατζή.

Για το γεγονός , ο κ. Στέλιος Ροντούλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Η υποψηφιότητα της κ. Φουρτούνα μου έδωσε μεγάλη χαρά.Είναι μια νέα μητέρα που προέρχεται από μια εξαιρετική οικογένεια και η οποία δηλώνει παρούσα στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση από αγνή διάθεση προσφοράς στον τόπο της.

GIF 300x250 - Δράση Πολιτών: "Η Τοπική αυτοδιοικητική Ομάδα στο Αργυροπούλι αποκτά άρωμα γυναίκας".

Η υποψηφιότητά της αποδεικνύει για πολλοστή φορά την εκτίμηση που τρέφουν οι νέοι άνθρωποι για τη “Δράση Πολιτών” σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου και το γεγονός αυτό , εκτός από υπερηφάνεια , μας γεμίζει και με μεγάλες ευθύνες για το αύριο των Χωριών μας.

Δεν μπορούμε και δεν μας επιτρέπεται να ολιγωρήσουμε .Τα χωριά μας πρέπει να ζήσουν και να ευημερήσουν, γιατί αποτελούν τους πνεύμονες του Δήμου μας “.

ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

PLATANOS1 e1572621109197 - Δράση Πολιτών: "Η Τοπική αυτοδιοικητική Ομάδα στο Αργυροπούλι αποκτά άρωμα γυναίκας".
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts