ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Δελέρια

Συνάντηση με τον Πολιτιστικό Περιβαντολογικό Σύλλογο Δελερίων είχε ο υποψ. Δήμαρχος Δ. Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι


Με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Περιβαντολογικού Συλλόγου Δελερίων είχε συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι,

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με την Πρόεδρο κ. Σταυρούλα Μήτσιου

και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Καλλιόπη Τσιλοφίτη και Ρούλα Μπέλλου για θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο αλλά και την πόλη των Δελερίων γενικότερα.

Δελέρια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος με διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του τόπου, τονίζοντας πως σε αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος θα πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Ο κ. Αμάρι τόνισε πως ο συνδυασμός «Η Πόλη που Θέλουμε» θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση εκδηλώσεων με χορευτικά από άλλες πόλεις αλλά και στην δημιουργία και τον εμπλουτισμό, με διάφορα τμήματα, μίας αίθουσας ψυχαγωγίας για παιδιά και γυναίκες. Τέλος από τον κ. Αμάρι τονίστηκε η διαφορετική προσέγγιση που θα έχουν τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων, ώστε με πρωτοβουλίες από τους δημότες αυτών και την συνεργασία του Δήμου, να υπάρξει η τόνωση των τοπικών κοινοτήτων σε όλους τους τομείς.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest