Με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρει:

Σε άθλιες συκοφαντίες σε βάρος του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», επιδίδονται συγκεκριμένοι κύκλοι και πρόσωπα που διεκδικούν τον Δήμο Τεμπών.

Μη έχοντας, καθώς φαίνεται, επιχειρήματα να αντιπαλέψουν την ανερχόμενη επιρροή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και της υποψήφιας Δημάρχου Μαρίας Κωστή, καταφεύγουν σε αισχρή λασπολογία κατά του συζύγου της, του γνωστού συνταξιούχου γεωπόνου Μανώλη Κανελλόπουλου.

Οι άθλιοι συκοφάντες νόμισαν πως θα μπορέσουν να πλήξουν την «Λαϊκή Συσπείρωση» κατηγορώντας τον Μανώλη Κανελλόπουλο ότι διεκδίκησε την αποζημίωση και τα δεδουλευμένα που δεν του καταβλήθηκαν, όταν αποχώρησε από τον Συνεταιρισμό Συκουρίου στον οποίο εργαζόταν. Τον κατηγορούν, δηλαδή, επειδή έκανε το αυτονόητο, ζητώντας να πληρωθεί για τη δουλειά του και να εφαρμοστεί ό,τι ορίζει ο νόμος, που αποτελεί αγωνιστική κατάκτηση της εργατικής τάξης της χώρας μας. Το ίδιο που έκαναν οι εργαζόμενοι στις Ενώσεις και τους Συνεταιρισμούς όλης της Ελλάδας, όπως και της ΄Ενωσης Λάρισας.

GIF 300x250 - Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Τεμπών

Δε φταίνε οι εργαζόμενοι που χρεοκόπησαν οι συνεταιρισμοί, αλλά αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα και οι πλειοψηφίες στο συνεταιριστικό κίνημα. Το να έρχονται τώρα αυτοί που στήριξαν αυτές τις κυβερνήσεις κι αυτούς τους συνεταιρισμούς και να συκοφαντούν τους εργαζόμενους που διεκδικούν στοιχειώδη εργατικά δικαιώματα, είναι χυδαία επίθεση όχι μόνο ενάντια στον συγκεκριμένο εργαζόμενο, αλλά γενικότερα στην εργατική τάξη.

Και είναι δε δύο φορές πιο αισχρή και προβοκατόρικη αυτή η επίθεση γιατί :

α) Προσπαθούν με ψιθύρους να πλήξουν το σύζυγο της υποψήφιας Δημάρχου Μαρίας Κωστή.

β) Επιχειρούν να βάλουν σφήνα και έχθρα ανάμεσα σε εργάτες και αγρότες.

Καλούμε τους άλλους συνδυασμούς να πάρουν θέση, καταδικάζοντας αυτή τη αισχρή λασπολογία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ΕΒΕ να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους αυτής της άθλιας συκοφαντίας, υπερψηφίζοντας την Μαρία Κωστή και αναδείχνοντάς την Δήμαρχο του Δήμου Τεμπών.

τεμπων

PLATANOS1 e1572621109197 - Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Τεμπών
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts