Η ομάδα των υποψηφίων που θα παρατάξει στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου η  “Δράση Πολιτών ”  εμφανίζεται και είναι πανίσχυρη , καθώς απαρτίζεται από εξαιρετικούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ενασχόληση με τα κοινά ως χρέος και καθήκον.

Ένας από αυτούς , που πρόσφατα εντάχθηκε στο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της Παράταξης,  είναι και ο πολύ γνωστός στον Τύρναβο Θεόδωρος  Χαρακόπουλος. Ο επικεφαλής,  κ. Στέλιος Ροντούλης,  και ο κ. Χαρακόπουλος πρόσφατα  έδωσαν τα χέρια , επισφραγίζοντας τη συμπόρευσή τους και δυναμώνοντας την προοπτική της νίκης για τη “Δράση Πολιτών”.
Για το γεγονός ο κ. Ροντούλης δήλωσε: “Με χαρά μεγάλη και ικανοποίηση υποδέχτηκα τον αγαπητό φίλο Θεόδωρο στη Δράση Πολιτών. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας, που με την αξιοσύνη και τη φερεγγυότητά του έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην κοινωνία του Τυρνάβου. Η εντιμότητα και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του έχουν κερδίσει τη συμπάθεια όλων , πέρα και πάνω από κομματικές ή πολιτικές περιχαρακώσεις.Έχω την πεποίθηση ότι ο κ. Χαρακόπουλος θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των εκλογών και έτσι θα αποκτήσει την ευκαιρία προσφοράς στα κοινά , για να φτιάξουμε μαζί έναν αξιοβίωτο και όμορφο Τύρναβο “.
Σύντομη δήλωση έγινε και από τον κ. Χαρακόπουλο : “Μετά από χρόνια επαγγελματικής προσφοράς στον Τύρναβο,  θεώρησα πως ήρθε και η ώρα της προσφοράς, εν είδει ανταπόδοσης,  στα κοινά ενός  Δήμου ,  ο οποίος μου έδωσε έναν πλούτο εμπειριών ζωής και επαγγελματικών δυνατοτήτων. Στο πλευρό  του κ. Ροντούλη,  θα αγωνιστώ για μια νέα δημοτική αρχή,  που θα σέβεται την επιχειρηματικότητα και τους ανθρώπους της παραγωγής και της αγοράς , χωρίς κομματικές παρωπίδες και διαιρέσεις.Το καλό του Τυρνάβου μάς ενώνει όλους  και για την πραγμάτωση αυτού του καλού θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια,  μολονότι εμφανίζομαι για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο “.
ροντουλης
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *