Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έξι άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:
* Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 42χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πειραιά για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
* Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 45χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Ρουμανικών Αρχών, για το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής τέκνου.
* Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
* Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
* Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 56χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Βόλου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
* Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 21χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *