Έριξαν φόλα και σκότωσαν επτά σκυλιά…

Έριξαν φόλα και σκότωσαν επτά σκυλιά…

Ένα απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας συνέβη σε αγροτική περιοχή, στη θέση «Κοντοβούνια» στη Ροδιά του Δήμου Τυρνάβου, με θύματα επτά σκυλιά.

Άγνωστος έριξε τροφή με δηλητήριο μέσα σε δύο περιφραγμένα χωράφια, όπου διατηρούσαν αντίστοιχα τα σκυλιά τους οι ιδιοκτήτες τους, με αποτέλεσμα να θανατώσει επτά στο σύνολό τους.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό αυτές τις μέρες, με τους ιδιοκτήτες των σκυλιών να υποστηρίζουν ότι είναι πρωτόγνωρο στην περιοχή.

Και οι δύο, συγκλονισμένοι, δηλώνουν στην «Ε» ότι πρόκειται για μια απάνθρωπη ενέργεια, που δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί έγινε. Μάλιστα δηλώνουν πως ποτέ κανείς δεν είχε διαμαρτυρηθεί ότι τον ενοχλούν τα σκυλιά, ώστε να καταλάβουν τον λόγο που τα θανάτωσαν.

Ζούσαν σε περιφραγμένο χώρο και τριγύρω δεν υπάρχουν κατοικίες, παρά μόνον αγροτικές καλλιέργειες και μία κτηνοτροφική μονάδα.

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των ιδιοκτητών διατηρούσε επτά σκυλιά στον ελαιώνα του (τα 6 ήταν κουτάβια) από τα οποία κατάφεραν να επιβιώσουν τα δύο, ενώ ο άλλος ιδιοκτήτης έχασε και τα δύο σκυλιά που είχε στο κτήμα του.

Η φόλα που έριξε ο άγνωστος δράστης ήταν κόκκαλα ποτισμένα με ισχυρό δηλητήριο.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

foles skotose skilia e1554491623493 - Έριξαν φόλα και σκότωσαν επτά σκυλιά…

Πηγή: eleftheria.gr

 

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Έριξαν φόλα και σκότωσαν επτά σκυλιά…
Αμπελώνας Ροδιά