Ένα απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας συνέβη σε αγροτική περιοχή, στη θέση «Κοντοβούνια» στη Ροδιά του Δήμου Τυρνάβου, με θύματα επτά σκυλιά.

Άγνωστος έριξε τροφή με δηλητήριο μέσα σε δύο περιφραγμένα χωράφια, όπου διατηρούσαν αντίστοιχα τα σκυλιά τους οι ιδιοκτήτες τους, με αποτέλεσμα να θανατώσει επτά στο σύνολό τους.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό αυτές τις μέρες, με τους ιδιοκτήτες των σκυλιών να υποστηρίζουν ότι είναι πρωτόγνωρο στην περιοχή.

Και οι δύο, συγκλονισμένοι, δηλώνουν στην «Ε» ότι πρόκειται για μια απάνθρωπη ενέργεια, που δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί έγινε. Μάλιστα δηλώνουν πως ποτέ κανείς δεν είχε διαμαρτυρηθεί ότι τον ενοχλούν τα σκυλιά, ώστε να καταλάβουν τον λόγο που τα θανάτωσαν.

Ζούσαν σε περιφραγμένο χώρο και τριγύρω δεν υπάρχουν κατοικίες, παρά μόνον αγροτικές καλλιέργειες και μία κτηνοτροφική μονάδα.

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των ιδιοκτητών διατηρούσε επτά σκυλιά στον ελαιώνα του (τα 6 ήταν κουτάβια) από τα οποία κατάφεραν να επιβιώσουν τα δύο, ενώ ο άλλος ιδιοκτήτης έχασε και τα δύο σκυλιά που είχε στο κτήμα του.

Η φόλα που έριξε ο άγνωστος δράστης ήταν κόκκαλα ποτισμένα με ισχυρό δηλητήριο.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ροδια

Πηγή: eleftheria.gr

 

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *