ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ροντουλης

Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και ο αμπελωνίτης Νίκος Μπογάτσιας


Η ομάδα της Δράσης Πολιτών στον Αμπελώνα διαρκώς ενισχύεται με αξιόλογες υποψηφιότητες.Από σήμερα,

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100
στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης εντάσσεται και ο αμπελωνίτης Νίκος Μπογάτσιας,  ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία.
Για το γεγονός ο κ. Ροντούλης έκανε δηλώσεις : “Ένας υπέροχος οικογενειάρχης βιοπαλαιστής,  ο κ. Νίκος Μπογάτσιας,  συστρατεύεται με τη Δράση Πολιτών για το καλό του τόπου του.Η εμπιστοσύνη και η αποδοχή που χαίρει από τους συμπολίτες του αποτελούν ισχυρά  εχέγγυα της εκλογικής του επιτυχίας. Τον καλωσορίζουμε στην Παράταξη , με τη βεβαιότητα ότι  θα προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλουμε. Εξάλλου , η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με την εντιμότητα και την εμπειρία του Νίκου, για να γίνει η καθημερινότητα όλων καλύτερη”.
Δήλωση έγινε και από τον κ. Μπογάτσια: ” Εμπιστεύομαι τη Δράση Πολιτών και τον κ. Ροντούλη , για να αποκτήσει ο τόπος μας την παλαιά του αίγλη. Θα αγωνιστώ και εγώ μαζί τους ,
καθώς όλοι πρέπει να συμβάλλουμε , στο μέτρο των δυνατοτήτων μας , στο χτίσιμο ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά και τις οικογένειές μας. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους ικανούς,  ευφυείς και μαχητικούς και η Δράση Πολιτών διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό που έχει αυτά τα προσόντα και μπορεί να τα αξιοποιήσει προς όφελος του κοινωνικού συνόλου , πέρα και πάνω από στείρους κομματισμούς και μικρόψυχες αγκυλώσεις”.
ροντουλης
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest