Άκαρπες οι έρευνες για τον 65χρονο ψαρά στον Αγιόκαμπο

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 65χρονου ερασιτέχνη ψαρά από τη Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς, ο οποίος από το βράδυ της Τρίτης, αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή του Αγιοκάμπου.

Σήμερα τα ξημερώματα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, για την εξαφάνιση του 65χρονου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Σωτηρίτσας.

αγιοκαμπος

Συγκεκριμένα ο 65χρονος είχε μεταβεί για διενέργεια αλιείας με το το υπό την ιδιοκτησία του αλιευτικό σκάφος »ΣΑΒΙΝΑ» Λ.Α. 51

Το σκάφος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια περιπολίας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή χωρίς επιβαίνοντες και το οποίο στη συνέχεια προσάραξε σε αμμώδη ακτή παραλίας Αγιόκαμπου χωρίς να υποστεί υλικές ζημιές.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες για τον εντοπισμό του ψαρά στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή από Πλοίο Ανοικτή Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) , από πέντε περιπολικά σκάφη του Λιμενικού., από ικανό αριθμό ιδιωτικών και αλιευτικών σκαφών καθώς επίσης και από ιδιώτες δύτες.

Παράλληλα, περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικά οχήματα εθελοντών πραγματοποίησαν έρευνες από ξηράς, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής . Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, συμμετέχει και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Πηγή: e-thessalia.gr