Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και η Ελένη Γκανά

τυρναβος, εκλογες

Η γυναικεία ομάδα της Δράσης Πολιτών “πετάει”. Η κυρία Ελένη Γκανά, μετά από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής , κ. Στέλιο Ροντούλη,  εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης, προκαλώντας αισθήματα χαράς και ικανοποίησης σε όλα τα μέλη του Συνδυασμού.

Με δηλώσεις του , ο κ. Ροντούλης επισημαίνει: ” Η κ. Ελένη Γκανά είναι ένας άνθρωπος με πηγαία αυθεντικότητα , που αγωνίστηκε με περισσή ευπρέπεια και αξιοπρέπεια,  για να αναστήσει μια εξαιρετική οικογένεια, η οποία  χαίρει μεγάλου σεβασμού στην τοπική κοινωνία του Δαμασίου.Επιπροσθέτως, είναι μια γυναίκα που γνωρίζει τα προβλήματα και τις αγωνίες του αγροτικού κόσμου εξ ιδίας εμπειρίας,  καθώς αυτοπροσώπως  διαχειρίζεται την αγροτική της εκμετάλλευση. Συνεπώς, η συμμετοχή της στην εκλογική προσπάθεια   της   Παράταξης   είναι ιδιαιτέρως τιμητική,  γιατί πιστεύουμε στη  μαχητικότητα,  στην   εμπειρία  ζωής         και           στην      αποδεδειγμένα  αποτελεσματική δραστηριοποίηση της Ελένης.Την καλωσορίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμηθεί με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της , ως ένας άνθρωπος που έδωσε δύσκολες εξετάσεις ζωής και πέτυχε πανηγυρικά “.
Δήλωση έκανε και η κυρία Γκανά: “Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Ροντούλη, γιατί θέλω ο Δήμος μας να αποκτήσει μια δραστήρια δημοτική αρχή , που θα αγωνίζεται για τα δίκαια των αγροτών και για την ανάπτυξη των χωριών μας.Ως αγρότισσα, πιστεύω στη δυναμική των αγροτικών κοινωνιών , αρκεί η κεντρική εξουσία και η  τοπική αυτοδιοίκηση να σταθούν καθοδηγητές και αρωγοί μιας ανορθωτικής προσπάθειας.Για μια τέτοια δημοτική αρχή αξίζει να αγωνιστεί κανείς και αυτό θα κάνω με όσες δυνάμεις διαθέτω , εμπιστευόμενη τον άνθρωπο και τον πολιτικό Ροντούλη που χρόνια τώρα μάχεται για το καλό του  αγροτικού κόσμου “.
20190331 204240 - Με Στέλιο Ροντούλη στις εκλογές και η Ελένη Γκανά

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13752 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*