Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

Συνδημότες και συνδημότισσες

του Τυρνάβου, του Αμπελώνα, του Αργυροπουλίου, Βρυοτόπου, Δαμασίου, Δελερίων, Δένδρων, Αγίας Σοφίας, Πλατανουλίων και Ροδιάς

Φίλες και φίλοι

Η σημερινή εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή στον Δήμο Τυρνάβου.

Η σημερινή μαζική συγκέντρωση αποτελεί μια πρώτη απάντηση σε  όλους εκείνους που νομίζουν, ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να κοροϊδέψουν τον λαό για να αρπάξουν την ψήφο του, ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να καμαρώνουν ότι διαθέτουν την λαϊκή αποδοχή και την έγκριση για να συνεχίσουν τις αντιλαϊκές τους πολιτικές.

Στη μάχη των εκλογών στις 26 Μάη, επιδίωξή μας είναι, να εκφραστεί πολιτικά η λαϊκή οργή και αγανάκτηση και να δυναμώσει η φωνή του εργαζομένου, του ανέργου, του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του αυτοαπασχολούμενου, των γυναικών και της νεολαίας μέσα από την υπερψήφιση του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή.

Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου 1 - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

Να ακουστεί ένα δυνατό όχι, αυτό που κάθε μέρα ακούγεται στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στην αγορά, πως δεν πάει άλλο με αυτές τις πολιτικές που φορτώνουν τα βάρη της κρίσης, στην πλάτη του λαού.

Αυτές οι πολιτικές σχεδιάζονται και υλοποιούνται όχι μόνο από τις κυβερνήσεις και την Ε.Ε. αλλά από κοινού και με τις δυνάμεις τους, σε Δήμους και Περιφέρειες.

Οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για τα μεγάλα προβλήματα της οικονομικής ανέχειας, της ανεργίας, της υγείας και της παιδείας. Αποτελούν τους βασικούς μοχλούς για να εφαρμοστούν οι αντιλαϊκοί νόμοι και τα μέτρα που ψηφίζει η κεντρική εξουσία.

Στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τα κόμματά τους είτε αυτά είναι στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση. Μόνο οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ξεσκεπάζουν τις πολιτικές τους και παλεύουν ενάντια σε αυτές μαζί με το λαό.

Οι πολιτικές επιλογές της Δημοτικής Αρχής και ο τρόπος διοίκησης που επέλεξε έχουν ως συνέπεια την λειψή παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας και την υποβάθμιση των υποδομών του δήμου.

 • Οι καθημερινές ανάγκες όπως η καθαριότητα, η συντήρηση κοινοχρήστων χώρων (δρόμοι, πάρκα, παιδικές χαρές, χώροι άθλησης και αναψυχής) είναι λίαν επιεικώς στα κατώτερα υποφερτά όρια, μάλλον θα έλεγε κανείς στα όρια  της εγκατάλειψης. Οι υιοθεσίες πάρκων από σχολεία και ο εθελοντισμός όπως τον εννοεί η δημοτική αρχή δεν λύνουν, όπως είναι φανερό, τα προβλήματα. Η λέξη «γειτονιά» έχει εκλείψει από το λεξιλόγιό της.
 • Στον πολιτισμό και τον αθλητισμό η τακτική του «ότι παρέχεται πληρώνεται», δημιουργούν τον αποκλεισμό στα χαμηλά οικονομικά στρώματα. Πολιτιστικά δρώμενα δεκαετιών όπως, Γιορτή Κρασιού και Αποκριάτικες εκδηλώσεις, αλλοιώνονται με στόχο την επισκεψιμότητα βασισμένα πλέον στην εμπορευματοποίηση.
 • Στις εκπαιδευτικές υποδομές (σχολικές μονάδες – παιδικοί σταθμοί) συντηρούνται μόνο τα άκρως απαραίτητα και μάλιστα πολλές φορές από τους γονείς.
 • Η κοινωνική πολιτική της είναι διεκπαιραιωτικού χαρακτήρα και δεν αγγίζει στην ουσία το πρόβλημα των ανήμπορων συμπολιτών μας, ώστε να βοηθηθούν, να σταθούν όρθιοι και να παλέψουν για να έχουν αυτά που δικαιούνται.

Όσον αφορά τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου:

 • Η παράταξη της Ν.Δ., με επικεφαλής την κ. Ψύρρα, ταυτίστηκε στα βασικά πολιτικά ζητήματα με τη Δημοτική Αρχή και μάλιστα έκανε και «υπερβάσεις» όπως έλεγε, με την ψήφιση των αντιλαϊκών προϋπολογισμών της Δημοτικής Αρχής.
 • Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον κ. Μαλάκο, αφού επί μια τετραετία ως δήμαρχος αποδέχθηκε και εφάρμοσε με μεγάλο ζήλο και αυταπάρνηση όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις των τότε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ., συνέχισε και ως αντιπολίτευση, σχεδόν την ίδια διαχειριστική τακτική με την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ.
 • Ο κ. Ροντούλης, με τις ακροδεξιές θέσεις που εκφράζει και στο δημοτικό συμβούλιο προετοιμάζει το έδαφος της αναρρίχησης στο δημαρχιακό θώκο φορώντας τον μανδύα του ανεξάρτητου, του αυτοδιοικητικού και τα πάντα υποσχόμενου.

Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου 3 - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

Συνδημότες και συνδημότισσες

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας που τον στηρίζει, στεκόμαστε απέναντι στις δυσκολίες και στα καθημερινά προβλήματα με ήθος και αξιοπρέπεια, διεκδικώντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα.

Δεν έχουμε δεσμεύσεις σε κανέναν, δεν παλεύουμε για θέσεις και καρέκλες, που θα τις χρησιμοποιήσουμε την επόμενη μέρα για ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά θα τις χρησιμοποιήσουμε ως εργαλείο στα χέρια του λαού.

 • Θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα και θα αγωνιζόμαστε μαζί με τον συμπολίτη για καλύτερη ποιότητα ζωής, για αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
 • Θα στεκόμαστε απέναντι στη λογική της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών. Κατά της παροχής υπηρεσιών στη λογική «κόστους – όφελους».
 • Δεν θα γίνουμε μεσάζοντες της κάθε αντιλαϊκής εξουσίας, αλλά θα είμαστε μαζί με το λαό, κατά των κυβερνητικών επιλογών που τον έχουν εξαθλιώσει.
 • Θα διεκδικούμε φιλολαϊκά μέτρα που θα πηγαίνουν τη ζωή μπροστά και θα κινητοποιούμαστε για  επανασυνδέσεις ρεύματος λαϊκών νοικοκυριών και ενάντια σε πλειστηριασμούς περιουσιών.
 • Δεν θα είμαστε τα «καλά παιδιά» που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων. Θα είμαστε σε «άλλο μήκος κύματος» στην «άλλη όχθη» και δεν θα διστάσουμε να απειθαρχήσουμε εν γνώσει των συνεπειών.
 • Στη νεολαία,  τους 17άρηδες που φέτος ψηφίζουν για πρώτη φορά τους λέμε χωρίς καμία αναστολή, η πρώτη τους ψήφος να είναι αγωνιστική, να ενισχύει το δρόμο της ανυπακοής και της αντίστασης, γιατί τους έχουν ετοιμάσει ένα μέλλον που είναι μικρό σε σύγκριση με τα όνειρά τους, που είναι πολύ μεγάλα. Αξίζει λοιπόν και η νεολαία σήμερα να κάνει το βήμα, να τολμήσει, να συμπορευτεί με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου 2 - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες

Φίλοι και φίλες

Αν θέλουμε το πραγματικά διαφορετικό, αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε με τη στάση μας, με τις ενέργειές μας, με την ψήφο μας.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται.

Ξέρουμε ότι πιστεύει πως λέμε την αλήθεια, όμως πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να έρθει μαζί μας έστω και αν δεν συμφωνεί σε όλα.

Θα πορευτούμε με όλους τους συμπατριώτες μας που νοιάζονται για ένα καλύτερο δήμο.

Σας καλούμε να μην λυγίσετε σε εκβιασμούς και πιέσεις.

Να κλείσετε κατάμουτρα τις πόρτες σε όλους τους υποψήφιους που με ρουσφέτια για διορισμούς σε θέσεις που δεν υπάρχουν, θέλουν να αρπάξουν την ψήφο σας.

Να υποστηρίξετε δυναμικά το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Είμαστε δυνατοί

Είμαστε αισιόδοξοι

Παλεύουμε για το δίκαιο και

στο τέλος θα βγούμε νικητές.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Αγρότης

ΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ – Εργαζόμενος ΕΚΑΒ Λάρισας, τομέας Κέντρου Υγείας  Τυρνάβου

ΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Γιατρός

ΒΑΡΔΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ( ΕΥΗ)  – Φιλόλογος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου

ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ ( ΜΑΚΗΣ) – Συνταξιούχος ΙΚΑ

ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) – Αγροτοκτηνοτρόφος

ΓΑΛΟΓΑΒΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Αγρότης – ηλεκτρολόγος

ΓΑΡΟΥ – ΚΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ – Αγρότισσα, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος»

ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Αγρότης

ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ – Εκπαιδευτικός

ΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Δάσκαλος

ΓΚΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Δάσκαλος, Ταμίας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λάρισας

ΓΚΟΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ – Αγρότης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δελερίων

ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ – ΚΑΡΑΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΣΑΝΤΥ) – Εκπαιδευτικός

ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Αγρότης, Γραμματέας Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

ΔΙΠΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Φοιτητής Οδοντοτεχνικής

ΔΟΥΛΗ – ΖΟΡΜΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)  – Αγρότισσα

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – Κουκλοδημιουργός

ΖΕΡΒΟΥ ΝΙΚΗ – Παιδοοδοντίατρος, Μέλος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου

ΖΙΑΚΑ – ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)  – Νοσηλεύτρια

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ – Φοιτήτρια Νοσηλευτικής Πανεπ. Πελο/νήσου

ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΚΑΡΚΑΤΣΑ ΜΑΡΙΑ – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας, Μέλος Διοίκησης Εργατικού Κέντρου Λάρισας

ΚΙΤΣΙΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Οικοδόμος, Αντιπρόεδρος Συνδικάτου Οικοδομών Ν. Λάρισας & Πρόεδρος παραρτήματος Τυρνάβου

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗ – Φοιτήτρια Παιδ. Τμήματος Αιγαίου, Μέλος ΔΣ Φοιτητικού Συλλόγου

ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ ΜΑΤΙΝΑ – Φοιτήτρια Νομικής Αθήνας

ΚΟΥΤΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) – Ιδιωτική Υπάλληλος

ΚΟΥΤΣΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Συνταξιούχος ΟΑΕΕ,  Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τυρνάβου, Πρώην αντιδήμαρχος

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – Δάσκαλος, Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελώνα

ΚΡΙΤΣΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Συνταξιούχος

ΛΙΑΚΟΥ – ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Άνεργη

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Εκπαιδευτικός

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΘΕΟΚΛΗ – Πολιτικός Μηχανικός

ΜΑΜΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ – Καθηγήτρια Μουσικής, Σύμβουλος Δημ. Κοινότητας Τυρνάβου, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου, Ταμίας Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημ. Σχολείου Τυρνάβου

ΜΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – Μαθηματικός, Γραμματέας Συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου «Αγία Παρασκευή»

ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Απόστρατος Αξιωματικός Αεροπορίας, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αμπελώνα & Πρόεδρος Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού

ΜΑΥΡΟΥ – ΚΑΨΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Γεωπόνος ΕΛΓΑ

ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) – Αγρότης

ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Αγρότης, Γραμματέας του ΔΣ Συλλόγου Αμβυκούχων Τυρνάβου

ΜΠΑΜΝΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Αγρότης, Ταμίας Αγροτικού Συνεταιρισμού «Φρουτοπηγή»

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Αγρότης

ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ – Ιδιωτική Υπάλληλος

ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – Αγρότης, Μέλος ΔΣ Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας & μέλος Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

ΜΠΑΣΜΠΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ – Πτυχιούχος Οικον. Πανεπ Αθήνας, Ελεύθερη Επαγγελματίας, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα 2011-2013, Πρόεδρος σκακιστικού Συλλόγου Αμπελώνα

ΝΙΚΑΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Αρτοζαχαροπλάστης

ΝΟΥΣΙΑ – ΤΣΙΑΚΟΥΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Άνεργη

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΒΑΪΟΣ – Αγρότης

ΝΤΡΙΣΤΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ – Αγρότης, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΠΑΛΗΤΖΗΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αγρότης

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ – Στρατιωτικός

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΟΥΠΑ ΜΑΡΙΑ – Νομικός, Τελωνιακή Υπάλληλος

ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ – Αγρότης

ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

ΣΑΪΤΗ ΜΑΡΙΑ – Εκπαιδευτικός

ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Αγρότης, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αμπελώνα

ΣΑΛΤΑΣ ΦΩΤΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΣΙΑΪΝΗ ΕΛΕΝΗ – Επαγγελματίας, Μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου

ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΣΠΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λογιστής – Φοροτεχνικός

ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Λογιστής, Μέλος ΔΣ Ένωσης Λογιστών Λάρισας

ΤΖΟΥΡΓΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Συνταξιούχος ΙΚΑ

ΤΟΚΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Συνταξιούχος Πολεμικής Αεροπορίας

ΤΣΙΡΟΝΙΚΟΥ – ΚΟΥΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Βρεφοκόμος, παιδοκόμος , Γραμματέας Πολιτιστικού Συλλόγου Αρβαντόβλαχων Αργυροπουλίου

ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) – Αγρότης, Γραμματέας Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγρ. Συλλόγων Ν. Λάρισας & Πρόεδρος Αγροτ Συλλόγου Τυρνάβου

ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Βιοτέχνης, Ηλεκτρολόγος Τεχν. Εκπαίδευσης, Π ροπονητής ποδοσφαίρου

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πτυχιούχος Πληροφορικής Τεχνολογίας Η/Υ Τεχνολ. Εκπαίδευσης

ΧΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Αγρότης, Πρόεδρος Αγροτ. Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς, Γραμματέας ΔΣ Συνεταιρισμού «Παραγωγή» Αργυροπουλίου, Μέλος ΔΣ Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Δόξα Αργυροπουλίου

ΧΑΤΖΗΤΣΟΛΙΔΗ ΑΝΘΟΥΛΑ – Νοσηλεύτρια

xatzikraxtis tirnavos 1 - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

 

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

collage - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου


fast food ambelon - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

ambelonas1 armonia 2021 - Τα πρώτα 68 ονόματα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου

Τύρναβος