Η Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσχώρηση της Κουτσοπούλου – Κουσιέρα Γεωργίας (Γιούλα). Η κα Κουτσοπούλου-Κουσιέρα Γεωργία είναι βοηθός μικροβιολόγος στο 424 Γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και θα μετάσχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου Κόκουρας Γιάννης αφού ευχαρίστησε την κα Γεωργία Κουτσοπούλου – Κουσιέρα δήλωσε ότι μια ακόμα δυναμική γυναικεία παρουσία από τον Αμπελώνα συντάσσεται στο πλευρό μας και κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας για ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των γυναικών στην κίνησή μας.

Η κα Γεωργία Κουτσοπούλου – Κουσιέρα σε σύντομη δήλωσή της ανέφερε ότι είμαι χαρούμενη που θα συμμετέχω με την Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου και τον Γιάννη Κόκουρα στις εκλογές του Μαίου. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τόσο τον Αμπελώνα όπου μεγάλωσα και ζω αλλά και τον Δήμο Τυρνάβου γενικότερα. Πιστεύω ότι μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και τα άλλα μέλη της κίνησης θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά για μια νέα μέρα και μια νέα αρχή στον δήμο μας.

Αμπελώνας

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *