Με Στέλιο Ροντούλη και η Γιάννα Τάμπα στις εκλογές

ροντουλης

Συνεχώς δυναμώνει η γυναικεία παρουσία στη Δράση Πολιτών.Μετά τη συνάντηση που είχε η κυρία Τάμπα- Κυριτσάκα  Ιωάννα με τον επικεφαλής της Παράταξης , τα χέρια δόθηκαν και, έτσι , η κ.Τάμπα δηλώνει παρούσα στις εκλογές , στο πλευρό  του κ. Ροντούλη.

Επί του γεγονότος , ο κ. Ροντούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ” Η κ. Τάμπα – Κυριτσάκα Ιωάννα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος , μια καταπληκτική μητέρα , η οποία καθίσταται  αμέσως αγαπητή σε όσους την γνωρίζουν με τον άψογο χαρακτήρα και τη μειλίχια συμπεριφορά της.Λόγω των οικογενειακών της καταβολών , έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με την Εκκλησία και έχει μάθει να προσφέρει στους συνανθρώπους της.
Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών είναι για εμάς ιδιαιτέρως τιμητική , καθώς σηματοδοτεί και πιστοποιεί την προτίμηση και τις προσδοκίες που τρέφουν  οι νεαρές μητέρες από τη Δράση Πολιτών .Την ευχαριστούμε και ενθέρμως την καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας ομάδα “.
Δήλωση έγινε και από την κυρία Τάμπα- Κυριτσάκα Ιωάννα : “Επέλεξα τη Δράση Πολιτών , επειδή εκτίμησα τον προεκλογικό λόγο που αρθρώνει ο  κ. Ροντούλης. Ιδιαίτερα με συγκίνησαν οι θέσεις του για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή μας και για την επαναλειτουργία μοναστηριού στον Προφήτη Ηλία του Τυρνάβου. Θεώρησα καθήκον μου να τον βοηθήσω στην υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού χωρίς κανέναν ενδοιασμό , γιατί το εγχείρημα αυτό το θεωρώ ιδιαίτερα επωφελές για την πνευματική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Ευχαριστώ , λοιπόν , τον κ. Ροντούλη για την ευκαιρία της συμμετοχής και της προσφοράς που μου δίνει , καλώντας όλους τους φίλους και γνωστούς να στηρίξουν με την ψήφο τους μια Παράταξη και έναν άνθρωπο που πραγματικά το αξίζει “.
20190328 180753 - Με Στέλιο Ροντούλη και η Γιάννα Τάμπα στις εκλογές

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13490 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*