Η καθιερωμένη πρώτη ανοιξιάτικη ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΓΟΝΝΩΝ θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι και τις 20 Απριλίου στο χώρο κάτω του Δημοτικού Σταδίου Γόννων.

Η εκδήλωση αυτή έχει καταφέρει να γίνει θεσμός για τους κατοίκους όχι μόνο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και έτσι αναμένεται μεγάλη συμμετοχή εμπόρων και μεγάλη προσέλευση κόσμου, όπως κάθε φορά.

Το παζάρι των Γόννων είναι από τα ελάχιστα παζάρια που πραγματοποιούνται με τον παραδοσιακό παλιό τρόπο, με τις ζωντανές ορχήστρες να δίνουν ένα διαφορετικό τόνο και τις ντιζέζ να λικνίζονται πάνω από τα τραπέζια των θαμώνων ενώ τα ψητά ξετρελαίνουν τον ουρανίσκο.

Οι τιμές θα είναι και φέτος προσιτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν θέαμα και γαστρονομικές απολαύσεις.

Η ετήσια εμποροπανήγυρη των Γόννων, η οποία ξεκίνησε το 1957, είναι ένα αυθεντικό κομμάτι της παράδοσης του τόπου και οι επισκέπτες μπορούν να γλεντήσουν και να περάσουν όμορφα, κάνοντας παράλληλα και τα ψώνια τους. Επίσης μπορούν να απολαύσουν χαλβά Φαρσάλων και Τυρνάβου ενώ οι μικροί φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στο λούνα παρκ.

Οι προσερχόμενοι στην Εμποροπανήγυρη θα τύχουν κάθε διευκόλυνσης σε ό,τι αφορά το χώρο που διατίθεται από τον Δήμο. Οι λυόμενες κατασκευές θα γίνουν με ευθύνη των συμμετεχόντων.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 03/04/2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Γόννων

Πληροφορίες : 2495350100-1  

Emailinfo@dimostempon.gr                     

γοννοι παζαρι

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *