ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

κελλας

Κέλλας: Δεν χαρίζουμε καμία ψήφο στις ευρωεκλογές.


ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

«Όταν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Προθύμων ψήφιζε στη Βουλή την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, προειδοποιούσαμε για τις επιπτώσεις της στα προϊόντα της Μακεδονίας μας και για την απόπειρα των γειτόνων να καπηλευτούν το όνομα και την ιστορία της,

ενώ, τότε, μας χαρακτήριζαν κινδυνολόγους, σήμερα, λίγους μήνες μετά, ακούμε από εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βορείου Ελλάδας να εκφράζουν δυσάρεστη έκπληξη για την άγνοια, που επέδειξε ο Έλληνας Πρωθυπουργός για τις οικονομικές συνέπειες της Συμφωνίας».

Αυτά, τόνισε μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στη σύντομη τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που δόθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού καλωσόρισε την Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, αναφέρθηκε στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, τονίζοντας πως “έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών και καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη” ενώ ευχήθηκε νίκες τόσο στους υποψηφίους της ΝΔ και στους εφτά Δήμους του Ν. Λάρισας, όσο και στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.
«Προσδοκούμε και εργαζόμαστε για μια Ελλάδα των άξιων και των αξιών»,

τόνισε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, που σημείωσε ότι “με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσε τις νέες και τους νέους, που συμμετείχαν στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ και της ΟΝΝΕΔ, όπου παρουσίασε το Πρόγραμμα της ΝΔ για την Παιδεία, να διατυπώνουν ανάλογες θέσεις και προβληματισμούς”.

κελλας

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest