ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Εκκλησιαστικά Νέα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Δεύτερη Ακολουθία Χαιρετισμών Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Για Εργαζόμενος Και Νέους

Κάθε Παρασκευή, στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τελείται, στις 9:30 το βράδυ, και δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, για όλους τους εργαζόμενους και τους νέους, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.


Ο π. Αρτέμιος της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους ομιλητής στον κατανυκτικό εσπερινό την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ΄ των Νηστειών, 31 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, θα τελεσθεί ο κατανυκτικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Ομιλητής θα είναι ο Ιερομόναχος της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους, π. Αρτέμιος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:
«Η σημασία του Σταυρού στη ζωή μας».


Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου

* Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, το πρωί, θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης.
* Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 11:30, θα χοροστατήσει στην ακολουθία της Γ ´ στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο.
* Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 17:00, θα χοροστατήσει στην ακολουθία της Γ ´ στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαρίσης.
* Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 19:30 θα χοροστατήσει στην ακολουθία της Γ ´ στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Λαρίσης.
* Το Σάββατο 30 Μαρτίου, θα τελέσει στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου το μνημόσυνο για την συμπλήρωση εννέα μηνών από την εκδημία του μακαριστού προκατόχου του κυρού Ιγνατίου.
* Την Κυριακή 31 Μαρτίου, το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λαρίσης.
* Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 18:30, θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
* Την Τετάρτη το πρωί, 3 Απριλίου, θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest