Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας αποφάσισε, στα πλαίσια του κοινωνικού φροντιστηρίου, να γίνονται προπονήσεις για τους μαθητές που θα εξεταστούν και σε πρακτικές δοκιμασίες, προκειμένου να εισαχθούν στα ΤΕΦΑΑ, την Αστυνομία και τις Στρατιωτικές Σχολές.

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 30-03-2019 και ώρα 13.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση με την υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μπίκα Αικατερίνη, για τον σχεδιασμό του προγράμματος των προπονήσεων (ΕΑΚ Λάρισας Θύρα 3).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΑΚ Λάρισας, η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται μόνο με την επίδειξη κάρτας αθλούμενου για την έκδοση της οποίας απαιτείται η προσκόμιση μιας φωτογραφίας και μιας ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο, που θα βεβαιώνει την υγεία του αθλούμενου.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι μαθητές για την ημερομηνία και τα δικαιολογητικά (φωτογραφία, ιατρική βεβαίωση) που πρέπει να φέρουν μαζί τους στην πρώτη συνάντηση.

λαρισα

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *