Άνδρας επιτέθηκε σε οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

λαρισα

Ελαφρά ευτυχώς τραυματίστηκε σήμερα οδηγός του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, ο οποίος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άνδρα που βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας για το περιστατικό, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μ. Σακελλαρίου, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η επίθεση έγινε σε λεωφορείο της γραμμής Νο1 στο ύψος της νομαρχίας.

anigif ambelon rizoulis - Άνδρας επιτέθηκε σε οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

Όλα ξεκίνησαν όπως είπε ο κ. Σακελλαρίου όταν στη στάση της Αγίας Τριάδας, επιβιβάστηκε μία γυναίκα.
Ο δράστης άρχισε να ασχημονεί, εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ και μάλιστα λίγο αργότερα τη χαστούκισε.

Επενέβη ο οδηγός του λεωφορείου για να την προστατέψει και προειδοποίησε τον άνδρα, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση ότι θα ειδοποιήσει την Αστυνομία. Τότε, δέχθηκε την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, στο πρόσωπο.

Ο δράστης της επίθεσης, διέφυγε, ενώ η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, κατέθεσε μήνυση. Ο κ. Σακελλαρίου, εξήγησε ότι όλοι οι οδηγοί του Αστικού ΚΤΕΛ έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε δύσκολες καταστάσεις.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο, είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της Λάρισας.

astiko ktel larisa - Άνδρας επιτέθηκε σε οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

Πηγή: ert.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14383 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*