Κτηνοτρόφος δίνει αμοιβή για πληροφορίες ποιος έριξε φόλα στα σκυλιά του (φωτο)

Του Αστέριου Στέλιου

Αλλά 3 θύματα προστέθηκαν στη μακρά λίστα με τα σκυλιά που πέθαναν από φόλα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου. Για άλλη μια φορά κάποιος ασυνείδητος, για τη βόλεψή του, έριξε φόλες και τουλάχιστον 3 σκυλιά από τις στάνες της περιοχής βρήκαν φρικτό θάνατο.

Να “σκάσει” κοντεύει ένας κτηνοτρόφος από το Δαμάσι, που χθες 25/3/2019 ανήμερα της εθνικής εορτής, βρήκε νεκρά από φόλα 3 τσοπανόσκυλα που είχε στο μαντρί του στην περιοχή Λουτόμι. Τα σκυλιά όπως μας είπε εξοργισμένος ο Γιάννης Κάϊβας, ήταν φυλακές των κατσικιών και τη περιουσίας του που έχει στο μαντρί και δεν πείραζαν, δεν ενοχλούσαν κανέναν. Χθες έφυγαν με τα κατσίκια για την καθιερωμένη ημερήσια βόλτα για βόσκηση στις πλαγιές των βουνών αλλά δεν γύρισαν πότε πίσω.

Ο κτηνοτρόφος διαπίστωσε γρήγορα την απουσία τους, τα έψαξε και τελικά τα βρήκε νεκρά από φόλα στο ποτάμι και στο δρόμο κοντά στη στάνη του όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Επειδή το κακό με τις φόλες έχει παραγίνει και επειδή θα μείνει χωρίς τους 3 από τους πιστούς του φυλακές, δίνει αμοιβή 1000€ σε όποιον έχει πληροφορίες για το ποιος το έκανε και φυσικά θα κρατήσει την απαραίτητη εχεμύθεια.

Δεν είναι δυνατόν λέει, οποίος θέλει οπότε και όπου θέλει να ρίχνει φόλες και να σκοτώνει σκυλιά που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία και απαραίτητους φυλακές μιας επιχείρησης. Για αυτό δίνει αμοιβή 1000€ σε όποιον ξέρει κάτι για αυτές τις φόλες.